Arvokilpailut

Tulosta

Otso Kahila ja Lassi Aalto aloittavat parikilpailun

15.04.2019

Junioreiden EM-kilpailuiden poikien parikilpailun toinen erä on käynnissä. Suomen joukkueesta erässä keilaavat Otso Kahila sekä Lassi Aalto. 

Kuten aikaisemmin uutisoimme, keilasivat Pyry Puharinen ja Jesse Ahokas itsensä ensimmäisessä erässä toiseksi kuuden sarjan yhteistuloksella 2613. 

Toisen erän piti alkaa Suomen aikaan klo 14:15, mutta pienen viivästyksen takia aikataulu on muuttunut. Toinen erä saadaan kuitenkin käyntiin tuota pikaa. 

Kahden erän neljä parasta paria jatkavat mitalipeleihin. SKL päivittää tähän uutiseen toisen erän tapahtumia Kahilan ja Aallon osalta.  

Avausarjassaan arvokisoissa debytoiva Kahila ei saanut haluamaansa starttia. Kaatojonoja ei tullut ja sarjan pisteiksi jäi 172. Aalto teki taisteluparin hyväksi kuitenkin hyvän työn ja keilasi pisteet 206. Yhteispisteillä 378 kaikki on vielä auki erän alussa. 

Toisessa sarjassa Kahila sai pelistään paremmin kiinni ja keilasi sarjaansa kahdeksan kaatoa ja tuloksen 205. Sen sijaan Aallolle tuli tällä kerta kehnompi sarja ja vaatimattomat pisteet 152. Pari on tällä hetkellä toisen erän sijalla 13:s. Kärjessä on Saksan toinen pari hyvällä tuloksella 886 kahteen sarjaan. 

Paras pelaaminen ei meinaa löytyä. Kahila onnistui toistamiseen hyvin ja keilasi tasan 200 pistettä, mutta Aalto jäi kolmannessa sarjassa 169 pisteeseen. Parin 13. sijoitus tässä erässä pysyy edelleen samana. 

Ja nyt alkoi kulkemaan! Kahila alkaa päästä hyvään vauhtiin ja heitti nyt neljänteen sarjaansa päivän parhaan tuloksensa 233. Kun myös Aalto keilasi 215, ylsi yhteistulokseen 248.  Yhteispisteet ovat nyt neljän sarjan jälkeen 1551. Vaisun alun takia tulos ei tule riittämään parikilpailun mitalipeleihin, mutta jokaisella sarjalla on merkitystä All Eventsiäkin ajatellen. 

Ei auta. Viidenteen sarjaan Kahilan ja Aallon päivän matalin yhteistulos 326. Pojilta on nähty tänään hyvääkin suorittamista, joten leuka pystyssä kohti seuraavia osioita tulevina päivinä. 

Saksan toinen pari Paul Sullivan Purps ja Patrick Weichert johtavat toista erää hyvällä tuloksella viisi sarjaa/2181. Tämä tarkoittaa sitä, että Saksalla on tulossa kaksi mitalia poikien parikilpailusta. Samalla näyttää siltä, että Ruotsin mitalitoivot William Svensson ja Oliver Dahlgren ovat putoamassa nelossijalta mitalipelien ulkopuolelle. 

Lisäksi tulokset näet kisajärjestäjän sivuilta, mihin lisätään myös pelaajien kaikkien sarjojen tulokset ruutu ruudulta aina, kun sarja on saatu päätökseen.  

Linkki tuloksiin


« Palaa