Arvokilpailut

Tulosta

Peppi Konsteri ja Mila Nevalainen radoilla EM-parikilpailussa - sijoitus neljäs

Mila Nevalainen ja Peppi Konsteri pääsevät aloittamaan omalta osaltaan EM-kilpailut tiistaina.

16.04.2019

Tästä uutisesta voit seurata tyttöjen parikilpailun etenemistä. Mila Nevalainen ja Peppi Konsteri keilasivat oman eränsä neljänneksi.

Uusi päivä käynnistyy junioreiden EM-kilpailuissa. Eilisen poikien parikilpailun jälkeen vuorossa on tyttöjen parikisa, jonka aloittavat Peppi Konsteri ja Mila Nevalainen klo 10:00 Suomen aikaan. 

SKL tiedottaa kilpailun etenemisestä tässä uutisessa. Lisäksi voit seurata tuloksia kisajärjestäjän sivuilta. Tuloksiin lisätään jokaisen sarjan sarjan jälkeen myös pelaajien henkilökohtaiset sarjat ruutu ruudulta. 

Kelpo kisan startti tytöille. Ensimmäiseen sarjaan yhteispisteet 366, millä irtoaa aluksi viides sija. Pari heikompaa ruutua tuli, mutta muuten molemmat osuivat hyvin taskuun eikä turhaa jännitystä näkynyt kummankaan startissa. Pepille avaussarjaan 191 ja Milalle 175. 

Hyvä tekeminen jatkuu toisessa sarjassa, vaikkakin paritulosta ei vielä nähdä. Peppi nostaa tulostaan hienosti lopussa heittemällä yhdeksännestä ruudusta alkaen kolmen kaadon jonon. Pepille 194 pistettä ja Milalle 179, yhteistulos kahteen sarjaan 739 ja viides sija pysyy. Ruotsi johtaa, kun kilpailuiden ykkössuosikkeihin kuuluva Hanna Engberg on heittänyt komeat sarjat 234 ja 226. Hänen parinaan pelaa Ottilia Gunnarsson. 

Pepin ja Milan nousujohteinen päivä jatkuu. Sarjojen yhteispisteet 366, 373 ja nyt kolmannesta 385. Pienet virheet rokottavat pistemääriä. Kolmansissa sarjoissa molemmat päättivät sarjansa hyvin ja Pepillä nähtiin jo kaatojonoja. Mila puolestaan pelasi kolmannessa vain ehjiä ruutuja, joten tästä on hyvä jatkaa. Suomi noussut nyt neljänneksi ja eroa kärkeen 40 pistettä. 

Tiukaksi käy taistelu pääsystä neljän parhaan joukkoon, kun kaksi sarjaa on jäljellä. Peppi ja Mila heittivät neljänsissä sarjoissaan ensimmäistä kertaa parituloksen 404.  He ovat viidennellä sijalla ja kahdesta viimeisestä sarjasta pitää saada hyvä tulos, jotta paikka mitalipeleissä pysyy auki. Eroa neljäntenä olevaan Ruotsiin vain viisi pistettä ja kolmantena olevaan Saksaan 83 pistettä. 

Upeaa tytöt! Mila ja Peppi siirtyvät kärkisijalle ennen viimeistä sarjaa. Jo edellisissä sarjoissa oli nähtävissä henkistä vapautuneisuutta pelaamisessa, mutta nyt molemmista suorastaan huokui itseluottamus. Mila teki ison työn heittämällä viidennessä sarjassa kuuden kaadon jonon ja pelkästään ehjää. Palkintona muhkea pistepotti 244. Kun myös Peppi onnistui omassa pelissään ja heitti kasiruudusta alkean neljän jonon, olivat hänen pisteensä komeat 224. Tyttöjen viidennen sarjan yhteistulos 468 on myös päivän korkein pistepotti. 

Peppi ja Mila lopulta neljäntenä 

Harmillisesti huikean viidennen sarjan jälkeen Pepille ja Milalle sattui päivän heikoin sarja 355. Onneksi kuitenkin yhteistulos 2351 pitää tytöt neljännellä sijalla, joten paikkaa mitalipeleissä saadaan vielä jännittää, kun toinen erä käynnistyy Suomen aikaan 14:15. Siinä keilaavat Suomen pari Reetta Neuvonen ja Piitu Viianen. 

Kisajärjestäjän tulossivut 

Kisajärjestäjän livelähetys (valitettavasti näkyy vain muutama rata kerrallaan)


« Palaa