Arvokilpailut

Tulosta

Reetta Neuvonen ja Piitu Viianen pelaavat EM-parikilpailussa

Reetta Neuvonen ja Piitu Viianen aloittivat parikilpailun noin 14:15 Suomen aikaan.

16.04.2019

Seuraavaksi junioreiden EM-kilpailuissa vuorossa on tyttöjen parikilpailun toinen erä. 

Ensimmäisessä erässä Peppi Konsteri ja Mila Nevalainen sijoittuivat neljänneksi, kuten uutisoimme. 

Neljä parasta paria kahdesta erästä jatkavat mitalipeleihin. Suomen toinen pari Reetta Neuvonen ja Piitu Viianen aloittivat toisessa erässä omalta osaltaan EM-kilpailut. SKL tiedottaa pelien etenemisestä tässä uutisessa.  

Hyvä aloitus arvokisadebytanteille. Reetta keilasi avaussarjaansa viisi kaatoa ja 183 pistettä. Kymppiruutuun tuli harmittava missi. Piitulle hieman vaisumpi startti ja 164 pistettä. 347 pisteellään tytöt ovat kuitenkin hyvin pelissä mukana. 

Tytöt eivät onnistu parantamaan toisessa sarjassa. Reetta heittää identtisen tuloksen 183, ja Piitulla saldoksi jää 158. 

Toisen erän kärkijoukkueet Norja, Hollanti ja Saksa heittävät sen verran kovilla keskiarvoilla, että Peppi Konsterin ja Mila Nevalaisen mitalipelipaikka näyttää uhatulta. 

Piittu ja Reetta ovat parantaneet selvästi ja nousseet neljännessä sarjassa jo eränsä kolmannelle sijalle. Reetta keilasi viidenteen sarjaan upean tuloksen 247 ja Piitu 212, eli yhteensä 459. Kolmannessa sarjassa tytöt keilasivat myös hyvän yhteistuloksen 385. 

Nyt toivotaan, että hyvät otteet jatkuvat kahdessa viimeisessä sarjassa. Joka tapauksessa kaikki Suomen tytöt ovat tiistaina osoittaneet pystyvänsä pelaamaan EM-kisoissa hyvällä tasolla, mikä lupaa hyvää joukkuekilpailuun. 

Piitun ja Reettan loistavat otteet jatkuivat kahdessa viimeisessä sarjassa ja he olivat lopulta koko erän paras pari tuloksella 2335 ja jäivät ainoastaan 16 pisteen päähän Mila Nevalaisesta ja Peppi Konsterista, jotka jatkavat välieriin. Lue lisää uutisesta tästä linkistä!

Kisajärjestäjän tulossivu 
Livestream


« Palaa