Arvokilpailut

Tulosta

Mila Nevalainen ja Peppi Konsteri mitaleille! Tyttöjen parikilpailu jännitysnäytelmä

Mila Nevalainen ja Peppi Konsteri ylsivät lopulta mitalipeleihin.

16.04.2019

Myös Suomen toinen pari Reetta Neuvonen-Piitu Viianen tekivät upean nousun ja olivat myös lähellä mitalipelejä.

Aamun kuuden sarjan erässä neljänneksi keilanneet Peppi Konsteri ja Mila Nevalainen säilyttivät sijoituksensa, kun iltapäivän toisesta erästä yksikään pari ei noussut ohi, vaikka ensimmäisissä sarjoissa näytti, että useamman maan edustajat keilaavat korkeilla keskiarvoilla. 

Kaiken huipuksi viimeisenä Peppiä ja Milaa nousi haastamaan Suomen toinen pari Reetta Neuvonen-Piitu Vianen. He aloittivat maltillisilla pisteillä, mutta paransivat peliään todella hienosti ja olivat lopulta oman eränsä paras pari tuloksella 2335. Näin ollen viidenneksi sijoittuneet Reetta ja Piitu jäivät ainoastaan 16 pisteen päähän Milasta ja Pepistä. 

Neljännessä sarjassaan Reetta ja Piitu keilasivat yhteispisteet 459. Viimeisessä kuudennessa sarjassa tiukka tilanne oli tiedossa ja arvokisoissa debytoineet tytöt heittivät tiukassa paikassa niin ikään hienon tuloksen 427, joka ei tällä kertaa aivan riittänyt. Piitulta hieno 244 pistettä viimeisessä sarjassa. Myös Reetan päivän paras oli neljännessä sarjassa heitetty 247. 

Mila ja Peppi kohtaavat välierässä Hollannin Sharon Rietveldin ja Beaudine Krielen. Myös pojissa nähdään välierä Hollannin ja Suomen välillä, kun Pyry Puharinen ja Jesse Ahokas pelaavat Brent de Ruiteria ja Mike Bergmannia vastaan. 

Semifinaalit alkavat Suomen aikaan 18:15 ja SKL tiedottaa tapahtumista. 

Kaikki tulokset 
Kisojen Livelähetys  

Teksti: Henri Havusela


« Palaa