Arvokilpailut

Tulosta

Pojat aloittavat EM-joukkuekilpailun - tytöt pelaavat iltapäivällä

Pyry Puharinen, Lassi Aalto, Jese Ahokas ja Otso Kahila aloittavat joukkuepelin.

17.04.2019

Otso Kahila, Lassi Aalto, Jesse Ahokas ja Pyry Puharinen ovat tiistain kolmen sarjan jälkeen hienosti kolmantena.

Pojat pelaavat kolme ensimmäistä sarjaa Suomen aikaan klo 10:00 alkaen. SKL tiedottaa tässä uutisessa, miten joukkueen pelit etenevät. 

Tytöt ovat vuorossa 14:15. Tytöt antoivat tiistaina myrskyvaroituksen Wienissä, kun Mila Nevalainen ja Peppi Konsteri voittivat parikultaa, minkä lisäksi Piitu Viianen ja Reetta Neuvonen jäivät niukasti mitalipelien ulkopuolelle olemalla viidenneksi parhaita.  

Loistava startti pojille ensimmäisessä sarjassa. Yhteistuloksella 851 Suomi nousee kolmannelle sijalle Tanskan (930) ja Ranskan (908) aloittaessa huippusarjoilla. 

Pyry Puharinen päätti avaussarjansa kahdeksan kaadon jonolla ja tilastoi pisteet 256,  joka oli paras tulos kaikista keilaajista. Jesse Ahokkaalle niin ikään loistotulos 236, minkä lisäksi Otso Kahilalle nousujohteinen sarja ja 191.  Lassi Aallolle pari heikompaa ruutua, minkä lisäksi tulos jäi 168 pisteeseen.  

Pojat saavat olla ylpeitä pelaamisestaan tällä hetkellä, kun peräti seitsemän joukkuetta on keilannut kahteen sarjaan yli parituloksen. Suomi on hienosti kolmantena. Toiseen sarjaan yhteistulos 836 ja kahden sarjan jälkeen pisteitä on 1687.  Puharisella keskiarvo 230,5 ja Ahokkaalla 210,9. Myös Lassi Aalto sai paremmin onnistumisia toisessa sarjassa ja pisteet 215. 

Tuloksissa takana on äärimmäisen tiukkaa, joten kolmanteen sarjaan olisi hyvä saada yhtä hyvää tulosta.  

Pojat osoittavat hienoa venymistä kolmannessa sarjassa. Viimeisellä rataparilla kaikilla pelaajilla oli alkuun haasteita, minkä takia näytti jo siltä, että yhteistulos viimeisestä sarjasta tulee jäämään matalaksi.  Turhautumistakin oli jo nähtävissä, kun peli ei kulkenut paineiden alla odotetusti, mutta loistavasti viimeisiin ruutuihin pelaajat pystyivät parantamaan pelaamistaan.

Otso Kahila heitti päivän parhaan tuloksensa 208. Ahokas päätti sarjansa neljän kaadon jonolla ja pisteet 215. Puharinen sai myös neljän jonon kasiruudusta alkaen ja venytti oman sarjansa myös hienosti ja pisteet 201. 

Kun Lassi Aalto sai omaan sarjaansa 171 pistettä, oli joukkueen yhteistulos viimeiseen sarjaan 795, ja kokonaistulos hyvä 2482, jolla Suomen pelaajat säilyttivät kolmossijansa ennen huomista jälkimmäistä kolmen sarjan osiota. 

Kärjessä olevan Ranskan joukkue ylsi todella komeaan tulokseen 2692. Toisena oleva Tanska on Suomen edellä vain 18 pistettä tuloksella 2500. 

Suomen poikien takana neljäntenä on Venäjän joukkue 71 pisteen päässä. 

Seuraavaksi oman kolmen sarjan osionsa aloittaa tyttöjen joukkue Suomen aikaan 14:15.

Kisajärjestäjän tulossivu 

Livelähetys


« Palaa