Arvokilpailut

Tulosta

Tytöt EM-joukkuekilpailussa kolmen sarjan jälkeen hienosti kolmantena

Peppi Konsteri, Piitu Viianen, Mila Nevalainen ja Reetta Neuvonen taistelevat joukkuekilpailussa.

17.04.2019

Peppi Konsteri, Mila Nevalainen, Piitu Viianen ja Reetta Neuvonen keilasivat hienosti kolmannelle sijalle EM-joukkuekilpailun ensimmäisen kolmen sarjan osiossa.

Tytöt saivat tiistaina hienon startin kisoille, kun Peppi Konsteri ja Mila Nevalainen keilasivat EM-parikultaa. Myös Neuvonen ja Viianen keilasivat parikilpailussa hienosti viidenneksi, joten odotukset joukkuekilpailuun ovat korkealla. 

Keskiviikkona tytöt keilaavat kolme sarjaa ja torstaina pelataan alkukilpailun loput kolme sarjaa.

Joukkuekisa ei kuitenkaan alkanut korkeilla pisteillä. Avaussarjassa erityisesti Viiasella (168) ja Konsterilla (171) oli haasteita oman pelinsä kanssa ja molemmilla tuli myös helppoja missejä. 

Reetta keilasi hienosti 211 pistettä. Nevalaisella myös vielä hakemista parhaan vireen löytämiseksi ja tulokseksi 175. Yhteispisteillä 725 Suomi on kahdeksantena ensimmäisten sarjojen jälkeen. Ruotsi johtaa väkevällä tuloksella 857.  

Tytöt parantavat peliään ja toisesta sarjasta jo paremmat 772 pistettä, joiden turvin joukkue nousee neljänneksi tulostason hieman tippuessa useamman edessä olleen joukkueen osalta. Arvokisadebytantti Reetta Neuvonen pelaa hyvää turnausta ja keilaa jälleen mukavat 214, kuten myös Mila Nevalainen toiseen sarjaansa. 177 pistettä heittäneellä Pepillä on edelleen haastetita oman pelaamisensa kanssa, kuten myös Piitulla, joka jää toistamiseen alle 170 pisteen.

Reetta on noussut myös tyttöjen All Eventsissä 4. sijalle ollen suomalaisista korkeimmalla. Kahdeksaan pelaamansa sarjaan hänellä on kasassa 1601 pistettä.  

Tytöillä oli haasteita kolmannen sarjan alussa, mutta pystyivät parantamaan otteitaan, minkä ansiosta lopullinen sijoitus kolmen sarjan jälkeen on edelleen kolmas. 

Peppi keilasi hienon sarjan 244 ja Piitu 193 pistettä. Reetalla tuli hienojen otteiden jälkeen heikompi sarja 137 ja Mila keilasi 174 pistettä. Yhteistulos kolmeen sarjaan 2245. 

Tulostaso tyttöjen joukkuekilpailussa jäi tässä vaiheessa maltilliseksi. Ruotsi pysyy kärjessä hyvällä tuloksella 2414 ja Tanskan joukkue on toisena pisteillä 2405, joten näillä joukkueilla on hyvä kaula muihin joukkueisiin takana. 

Suomen takana on puolestaan tiukempaa, joten huomiseen kolmen sarjan toiseen osioon jää paljon jännitettävää, kun Suomen tytöt tähtäävät mitalipeleihin. 

Poikien joukkuekilpailu jatkuu huomenna Suomen aikaan klo 10:00 ja tyttöjen 14:15. Huomenna pelataan myös molempien joukkuekilpailuiden mitalipelit illalla.

Tulossivu 
Livestream


« Palaa