Arvokilpailut

Tulosta

Perjantaina poikien singlet EM-kilpailuissa - All Eventsissä suomalaiset vahvoilla

Junioreiden EM-kilpailuiden perjantaihin kuuluu poikien singlen kuuden sarjan karsinta. Aamupäivällä urakkansa aloittivat Jesse Ahokas ja Lassi Aalto.

19.04.2019

Pari- ja joukkuekilpailut ovat takana junioreiden EM-kilpailuissa, ja seuraavaksi keilataan henkilökohtaiset kilpailut.

Torstaina Suomen tyttöjen joukkue Mila Nevalainen, Peppi Konsteri, Piitu Viianen ja Reetta Neuvonen palkittiin pronssimitaleilla. Joukkuekultaa tytöissä voitti lopulta Suomen välierässä kaatanut Englannnin joukkue Lucy Williams, Jennifer Grace, Rhian Dobinson ja Isabel Allen. Hopealle ylsi Tanskan joukkue. 

Pojissa kultaa voitti Tanska, hopeaa Ranskaa ja pronssimitalit Saksalle sekä Belgialle. Suomen sijoitus pojissa oli kuudes. 

Perjantaina ohjelmassa on poikien single-kilpailun karsinta. Ensimäisenä radoilla nähdään klo 10:00 Suomen aikaan Lassi Aalto ja Jesse Ahokas. Pyry Puharinen ja Otso Kahila pelaavat puolestaan oman kuuden sarjan osionsa klo 14:15. 

Lauantaina keilataan tyttöjen single sekä single-mitalipelit alkuillasta. 

All Eventsissä erityisesti tytöissä Suomen pelaajat ovat vahvoilla. Peppi Konsteri on ennen singleä hienosti 12 sarjan jälkeen toisena tuloksella 2444 ja keskiarvolla 203,7.  Mila Nevalainen pelaa myös mitalista olemalla tällä hetkellä seitsemäs pisteillä 2390, 199,2. 

Tyttöjen All Eventsin kärjessä on suursuosikkeihin kuuluva Ruotsin Hanna Engberg pistein 2562, 213,5. 

Pojissa Pyry Puharinen on parhaana suomalaisena All Eventsin seitsemäntenä pistein 2588, 215,7 ja Jesse Ahokas 12. pisteillä 2548, 212,3.  

Poikien ykkönen on tällä hetkellä Norjan Jonas Dammen kovalla tuloksella 2725, 227,1. 

SKL tiedottaa suomalaispoikien menestyksestä singlessä perjantain aikana.

Kilpailun tulossivu

 


« Palaa