Arvokilpailut

Tulosta

Junioreiden EM-kilpailuiden Masters starttaa

Mila Nevalainen palkittiin lauantaina all event -hopealla. Kultaa voitti Ruotsin Hanna Engberg ja pronssia Ruotsin Nora Johansson.

21.04.2019

Lauantai-iltana ratkottiin single-mitalipelit, joihin suomalaiset eivät venyneet.  Sunnuntaina kuitenkin kuusi pelaajaa lähtee metsästämään menestystä Mastersissa. 

Poikien singlessä Ranskan Maxime Dubois nappasi kultaa voitettuaan finaalissa Hollannin Brent de Ruiterin 209-202. Tytöissä puolestaan kirkkain mitali matkasi Venäjälle, kun Victoria Kashirskaya oli lopulta Maltan Sara Xuerebia vahvempi finaalissa pistein 193-172. 

Suomalaiset karsiutuivat sekä tytöissä että pojissa mitalipelien ulkopuolelle, mutta yksi henkilökohtainen mitali saatiin, kun Mila Nevalainen nousi hienosti all event -hopealle. 

Turnaus lähenee loppuaan ja sunnuntaina keilataan enää poikien ja tyttöjen masters. Tytöissä kaikki neljä pelaajaa Nevvalainen, Peppi Konsteri, Piitu Viianen ja Reetta Neuvonen nähdään radoilla. Pojista mastersiin etenivät Pyry Puharinen ja Jesse Ahokas

Puharinen kohtaa ensimmäisellä kierroksella Venäjän Maksim Landaun. Ahokas puolestaan Hollannin Kenneth Ramosin

Avauskierroksella tytöissä Viianen pelaa Saksan Pauline Krausea vastaan ja Neuvonen kohtaa kisojen ennakkosuosikkeihin kuuluneen Englannin Isabel Allenin

Konsteri ja nevalainen sijoittuivat kahdeksan parhaan joukkoon all eventissä, joten he etenevät suoraan toiselle kierrokselle. 

SKL tiedottaa tapahtumista päivän edetessä. 

Pyry Puharinen menee ainoana suomalaisena ensimmäiseltä kierrokselta jatkoon voitettuaan Maksim Landaun suoraan kahdessa sarjassa 266-193 232-142. 

Pyryn toisesta kierroksesta tulee äärimmäisen mielenkiintoinen, kun vastaan asettuu Ruotsin William Svensson. 

Nyt ovat myös suoraan toiselle kierrokselle päässeiden Mila Nevalaisen ja Peppi Konsterin vastustajat selvillä. Mila kohtaa Norjan Andrea Kvernhusløkkenin ja Peppi pelaa singlessä hopeaa voittanutta Maltan Sara Xuerebia vastaan. 

Kilpailuiden tulossivu


« Palaa