Arvokilpailut

Tulosta

Pyry Puharinen mastersin kahdeksan parhaan joukkoon

Pyry Puharinen otti ison päänahan mastersin toisella kierroksella kukistamalla Ruotsin William Svenssonin.

21.04.2019

Muut suomalaiset karsiutuivat junioreiden EM-kilpailuiden mastersin toisella kierroksella.

Pyry Puharinen on ollut kovassa iskussa sunnuntain aamupäivän. Hän voitti ensimmäiseltä kierroksella Venäjän Maksim Landaun suoraan kahdessa sarjassa 266-193, 232-142. 

Toisella kierroksella vastus oli kova, kun vastaan asettui Puharisen tavoin kaksikätinen junioritähti William Svensson Ruotsista. 

Kahden huippujuniorin välillä nähtiinkin todellinen huippukamppailu. Ensimmäisessä sarjassa Puharinen aloitti kahdeksan kaadon jonolla ja Svensson pystyi vastaamaan kaatoihin seitsemän ruudun ajan. 

Kymppiruudussa Puharinen jätti vielä Svenssonille mahdollisuuden nousta rinnalle viimeisessä heitossa, mutta ruotsalainen ei saanut kaatoa kaadettuaan yhdeksän keilaa. Ensimmäisten jättisarjojen jälkeen Puharinen nappasi voiton yhden pisteen erolla 268-267. 

Toisessa sarjassa Puharinen jatkoi vakuuttavaa tekemistään ja sai kaatojonoja aikaiseksi, kun puolestaan Svenssonilla oli haasteita vastata tähän hyvistä heitoistaan huolimatta. Puharinen voitti toisen sarjan 230-198, ja päätti Svenssonin kilpailut. 

- Hyvää keilaamista molemmilta. Tällä kertaa oli onneakin mukana, kun Svenssonilla jäi keiloja pystyyn hyvistä osumista huolimatta, Puharinen kertoi toisen kierroksen päätteeksi.

Näin ollen Puharinen jatkaa poikien mastersissa kahdeskan parhaan joukkoon ja kolmannella kierroksella vastaan asettuu Suomen aikaan klo 13:15 Tshekin Jan Triska, joka sijottui turnauksen singlessä viidenneksi. 

Valitettavasti muut suomalaiset karsiutuivat masterisn ensimmäisellä ja toisella kierroksella. Toisella kieroksella tytöistä Mila Nevalainen hävisi Andrea Kvernhusløkkenille kolmessa sarjassa 157-139, 195-207 ja 170-210. Mtös toisella kierroksella keilannut Peppi Konsteri koki pettymyksen pudottuaan Maltan Sara Xuerebille suoraan kahdessa sarjassa 176-222 ja 188-203

Kilpailun tulokset 


« Palaa