Muut uutiset

Tulosta

Junnu Tourin Grande Finalen voittajat selvillä

Junnu Tour saatiin kauden osalta pakettiin Tapiolan keilahallissa.

11.05.2019

Simon Susiluoto, Otso Kahila, Jaana Rapeli, Roosa Pusa, Miro Saari ja Melina Vikström nappasivat Junnu Tourin kauden huipennuksessa voitot.

Junnu Tourin Grande Finale kokosi lauantaina yhteen viimeistä kertaa tällä kaudella huippujuniorit yhteen taistelemaan Junnu Tour-pokaaleista. 

Lopulta voittajiksi kruunattiin U20 pojissa Simon Suosiluoto, U20 tytöissä Jaana Rapeli, U16 pojissa Otso Kahila, U16 tytöissä Roosa Pusa, U13 pojissa Miro Saari ja U13 tytöissä Melina Vikström

Suosiluoto oli oli yhtä hymyä palkintojenjaon jälkeen. Finaalissa hän voitti Niko Aleksi Paanasen sarjavoitoin 2-0. 

- Hyvältä tuntuu. Yksi hyvä saavutus tähän kauden loppuun, kun nuorten SM-kisat menivät itseltäni täysin roskiin. Hyvin on kuitenkin keilailu sujunut kauden lopussa, niin hyvillä mielin voi olla. Junnu Tour on hyvä tapahtuma, jossa pääsee tutustumaan nuoriin keilaajiin ja pysti vielä täältä, niin onhan se kiva, Susiluoto kertoi. 

Kausi tulee päätökseen useimmilla nuorilla keilaajilla. Viikko sitten junioreiden SM-kultaa voittanut Kahila kertoi, että keilapalloihin ei nyt hetkeen kosketa ennen kuin ajatukset suunnataan seuraavaan kauteen. Hänelle Junnu Tourin voitto oli kolmas onnistuminen lyhyen ajan sisään, kun SM-kullan lisäksi oma seura Mistral nousi liigakarsinnoissa miesten SM-liigaan. Lauantain finaalissa Kahila voitti Simo Uosukaisen 2-0 sarjoin.

- Onhan tämä kiva, että junioreiden EM-kilpailuiden jälkeen oli kolme tärkeää tapahtumaa ja niistä kaikista tuli menestystä. Nyt kausi on paketissa ja hetki taukoa keilailusta, Kahila sanoi. 

Tyttöjen U16 finaalissa Roosa Pusa puolestaan onnistui voittamaan huikean kauden keilanneen Mila Nevalaisen suoraan kahdessa sarjassa 2-0. 

- Aika paljon tämä voitto merkitsee. Yllätyin hieman itsekin siitä, kuinka hyvin tämä päivä meni. Kausi on mennyt vaihdellen, kun lonkassa on ollut vähän ongelmaa. Junnu Tourin kiertäminen on tosi kivaa, kun pääsee näkemään uusia halleja ja näkemään samalla kavereita. Finaalissa Milaa vastaan epäröin aluksi hieman, mutta sitten sain innon päälle ja tulosta. Keilata aion seuraavaksi kesän jälkeen, Pusa kertoi. 

Lopulliset järjestykset: 

Tytöt U20 

sij. nimi seura liitto
1. Jaana Rapeli Bay Lahti
2. Anastasiy Fedorova GB Helsinki
3. Teea Mäkelä TPS Turku

 

U20 Pojat 

sij. nimi seura liitto
1. Simon Susiluoto Valtti Lahti
2. Niko Aleksi Paananen Ice-Bowling Ylä-Savo
3. Jesse Ahokas Bay Lahti

 

U16 tytöt 

sij. nimi seura liitto
1. Roosa Pusa IKK Imatra
2. Mila Nevalainen Juvel-Team Hämeenlinna
3. Piitu Viianen Bay Lahti

 

U16 pojat 

sij. nimi seura liitto
1. Otso Kahila Mistral Loviisa
2. Simo Uosukainen ParKe Imatra
3. Simon Tissarinen CPS Kokkola

 

U13 tytöt 

sij. nimi seura liitto
1. Melina Vikström Nasevat Raisio
2. Veera Häkkinen IKK Imatra
3. Stella Lökfors GB Helsinki

 

U13 Pojat 

sij. nimi seura liitto
1. Miro Saari KaBow Kalajoki
2. Jussi Laine GB Helsinki
3. Luukas Väänänen Joe's Gold Joensuu

 

Kaikki tulokset löydät SKL:n sivuilta tästä linkistä: 

Junnu Tour Grande Finalen kaikki tulokset


« Palaa