Muut uutiset

Tulosta

ETBF:n koulutukset sekä ICoach -keilailukonferenssi ensi syyskuussa Suomessa

14.05.2019

Kuortaneen Urheiluopistolle kokoontuu keilailualan ihmisiä ympäri maailmaa, kun ETBF:n kansainväliset koulutukset pyörähtävät käyntiin. Syksyn kohokohta on viikonloppuna 20.-22.9., jolloin ICoach -konferenssiin ja työpajoihin kokoontuu jälleen kymmeniä laji-ihmisiä ympäri maailman.

Tapahtumien ilmoittautuminen on auki, ja suomalaisilla on jälleen eturivin tilaisuus päästä mukaan hankkimaan viimeistä tietoa alalta sekä verkostoitumaan. Koulutuksien järjestäjänä toimii Euroopan keilailuliiton valmennus- ja koulutuskomitea ja Suomen Keilailuliitto on yksi vahvoista yhteistyökumppaneista.

ICoach -keilailuvalmennuksen kansainvälisessä konferenssissa (20.-22.9.) aamupäivisin kuulemme innostavia luentoja ja lounaan jälkeen osallistujat pääsevät hands-on työpajoihin niin pro shoppiin, radalle kuin urheilupsykologian maailmaankin. Sisällöt sopivat niin valmentajille kuin keilaajillekin. Uusina teemoina on mm. 2kätinen keilailutekniikka, välinearsenaalin suunnittelu valmentajan näkökulmasta, valmentaminen vieraassa kulttuurissa sekä z-sukupolven valmentaminen. Koko konferenssiohjelma ja työpajojen vetäjien esittelyt sekä aiheet löytyvät nettisivulta www.bowlingconference.com (tarkentuu kun saamme lisätietoa). Suomalaisille valmentajille on luotu erityishintainen paketti. Suomalaisten hinta on 460€/hlö, joka sisältää majoittumisen 2hh Opiston 1-tasossa torstai-illasta sunnuntai-iltaan, täysihoitoruokailut, koko konferenssiohjelman sekä jaettavat materiaalit (mm. tuotenäytteitä yms.). Yhden hengen huoneessa majoittuen paketin hinta on 520€. Päiväkävijänä osallistuminen joko yhteen tai useampaan päivään ilman majoittumista on myös mahdollista hintaan 100€/päivä (sisältää koko konferenssiohjelman, lounaan ja päivällisen sekä kahvit).

ETBF Ball Drilling and Pro Shop Management Clinic (16.-19.9.) on edistyksellinen koulutus pro shop -yrittäjille, valmentajille ja keilaajille. Koulutuksessa käsitellään pallon reaktiota, keilapalloja, porauksen suunnittelua, otteen mitoittamista ja muita pro shopin toimintoja. Päivien aikana tehdään myös runsaasti käytännön harjoittelua. Kouluttajina toimivat ETBF:n ja IBPSIAn kouluttajat Costas Mitsingas sekä Gediz Ege. Suomalaisten osallistujien hinta koulutukselle on 940€, joka pitää sisällään majoituksen Resort 1-tasossa täysihoidolla (2hh) su päivällisestä torstain lounaaseen, koulutuksen, materiaalit sekä työkalujen ja tilojen käytön. Yhden hengen huonelisä on 20€/yö. Osallistujilla on mahdollisuus suorittaa myös IBPSIA:n sertifiointi lisämaksulla.

ETBF Lane Maintenance Clinic (16.-17.9.) on koulutus keilahallien radoista vastaaville henkilöille. Koulutuksessa käsitellään topografiaa, radanhoitokoneita sekä öljyprofiilien tekoa ja muokkaamista. Kouluttajana toimii ETBF:n kouluttaja ja tekninen delegaatti Marios Nicolaides. Suomalaisten hinta koulutukselle on 290€, joka pitää sisällään majoituksen Resort 1-tasossa täysihoidolla (2hh) su päivällisestä tiistain lounaaseen, koulutuksen, materiaalit sekä työkalujen ja tilojen käytön. Yhden hengen huonelisä on 20€/yö.

ETBF Technical Certification Clinic (23.-25.9.) on suunniteltu keilahallien sääntöjenmukaisuudesta vastaaville henkilöille. Koulutuksessa käydään läpi kilpailuympäristön hoitaminen, tarkistaminen (ratojen mittaukset), topografian mittaaminen, radanhoidot kilpailuja varten yms. Kouluttajana toimii ETBF:n kouluttaja ja tekninen delegaatti Marios Nicolaides. Suomalaisten hinta koulutukselle on 410€, joka pitää sisällään majoituksen Resort 1-tasossa täysihoidolla (2hh) su päivällisestä keskiviikon lounaaseen, koulutuksen, materiaalit sekä työkalujen ja tilojen käytön. Yhden hengen huonelisä on 20€/yö.

Ilmoittautumiset ja tiedustelut:
Piritta Maja (0500 949 178) piritta.maja@kuortane.com


« Palaa