Muut uutiset

Tulosta

Peke Open 2019 pelattu – Teemu Putkisto ja Antero Rautiainen voittoihin

15.05.2019

Salon Hanhivaarassa pelattu Peke Open 2019 on saatu pakettiin. Radoilla kävi 190 keilaajaa yrittämässä finaaliin oikeuttavaa tulosta. Pisimmän matkan takaa tulleet taisivat olla Kemistä asti!

Kilpailuaika oli viime vuoden tapaan tiukka kaksi viikkoa, lähdöissä oli vaihtelevasti porukkaa, mutta melkein kaikissa oli pelaajia, muutamia jouduttiin peruuttamaan.

Avoimen luokan finaalin voitti Teemu Putkisto, toiseksi tuli Tomas Käyhkö ja kolmas oli Pyry Puharinen. B-finaalin voitti Antero Rautiainen, toinen J-P Kuvaja ja kolmas Reetta Neuvonen. Onnittelut vielä kaikille. Kaikki tulokset löytyvät sivultamme, linkki löytyy uutisen lopusta.

Kisan olosuhde oli melko haasteellinen, mutta mielestämme onnistunut. Finaalissa oli kahdella kädellä keilaavia, vasenkätisiä, yhdellä kädellä keilaavia ja mahtui sinne vielä pari naistakin. Tällainen jakauma tarkoittaa, että olosuhde ei varmastikaan ole suosinut mitään määrättyä porukkaa? Tarkkaan oli pelattava kaikkien.

Tuollainen määrä pelaajia liikkeelle vielä näin loppukaudesta antoi uskoa siihen, että tällaista kilpailua kannattaisi ehkä ensi keväänäkin järjestää? Katsotaan, jos kisa ensi vuonna järjestetään saisimmeko finaalin johonkin muuhun päivään, kuin pientä kritiikkiä saaneeseen Äitienpäivään.

Vielä kerran iso kiitos kaikille kisaamme osallistuneille, toivottavasti tapaamme ensi keväänä Peke Open 2020 merkeissä!

Tulokset

 

Juha-Pekka Kuvaja


« Palaa