Muut uutiset

Tulosta

SKL yhteistyöhön Holiday Clubin kanssa

22.05.2019

Yhteistyösopimuksen tarkoituksena on tarjota Suomen Keilailuliiton jäsenille majoitusetuja Holiday Club -kylpylähotelleihin, -loma-asuntoihin sekä -Villas-huoneistoihin.

Sopimuksen myötä jäsenet saavat vähintään 15 prosentin alennuksen edellä mainittuihin kohteisiin päivän hinnoista. Lisäksi Holiday Club voi tarjota kampanjaluonteisesti lisäetuja.

Edun pystyy hyödyntämään tehdessä majoitusvarauksen Holiday Clubin verkkokaupan kautta osoitteessa holidayclub.fi. Varauksen yhteydessä edun saa käyttämällä koodia: KEILAILU15.

- Yhteistyösopimus Holiday Clubin kanssa mahdollistaa jäsenistölle etuja, mikä on kaikkien keilaajien kannalta tietysti hyvä asia. Myös kylpylähotellien yhteydessä on Suomessa paljon keilahalleja, joten rakkaan harrastuksen voi yhdistää lomareissuihin, kommentoi SKL:n toiminnanjohtaja Sami Järvilä yhteistyötä.

Holiday Clubin myyntipäällikkö Teemu Sillanpää toivottaa keilaajat tervetulleiksi.

- Olemme tyytyväisiä, että olemme saaneet yhteistyön SKL:n kanssa käyntiin ja odotamme keilaajia saapuvaksi kohteisiimme. Holiday Clubilla on yhteensä 33 kohdetta Suomessa, Ruotsissa ja Espanjassa. Uutena kohteena meillä on Vierumäki, Sillanpää kertoo.


« Palaa