Muut uutiset

Tulosta

Nord Senior Tour 2019-2020 – ilmoittaudu mukaan!

13.08.2019

Tulevalle kaudelle Pohjois-Suomen Senior Ranking muuttaa nimekseen Nord Senior Touriksi. Säännöt pysyvät kutakuinkin ennallaan, mutta muutama uudistus tulee tulevan kauden Tourille

Nord Senior Tourin ilmoittautumisaikaa on jäljellä vielä vajaa viikko ja jos ollut aikeissa osallistua, niin nyt on korkea aika. Mikäli Tourille ei saada 18.8. mennessä tarvittavaa määrää osallistuneita, niin kiertue joudutaan perutaan. 

Mikäli kiertue toteutuu, niin osakilpailuja tulevalla kaudella on viisi edelliskauden neljän sijasta. Ensimmäinen osakilpailu keilataan Pelixir Oulussa 4.9.-20.10.2019. Seuraavat osakilpailut pelataan viime kauden tapaan Vuokatissa ja Iisalmessa. Neljäs osakilpailu Oulu Senior Open pelataan viime vuoden Oulun keilahallin sijasta Pelixir Oulussa. Uusi kilpailupaikkakunta Tourilla on Rovaniemi, jossa kisataan Rovaniemi senior Open maalis-huhtikuussa.
Kiertueelle osallistuminen maksaa 50 euroa. Osakilpailuissa jaetaan Tour -pisteitä ja viiden osakilpailun jälkeen 16 parasta miestä sekä uutuutena kahdeksan parasta naista selviytyvät kiertuefinaaliin, joka keilataan 3.5.2020 Vuokatissa. Huom! Viidestä osakilpailusta neljä parasta lasketaan kiertuepisteisiin.

Ilmoittautuminen kiertueelle on auki ja voitte ilmoittautua sähköpostitse osoitteen kaarlo.kekkonen@gmail.com

Liitteenä kilpailukutsu ja säännöt, josta näkyvät tarkemmat tiedot ja säännöt.

Juliste
Säännöt

Olli Pakonen


« Palaa