Arvokilpailut

Tulosta

Miesten EM-joukkue matkusti tänään kisapaikalle

Suomen joukkue kävi ottamassa tuntumaa kisaratoihin sunnuntaina Kuva: Jarmo Ahokas

09.06.2019

Suomen miesten keilailumaajoukkue lensi sunnuntaina kisapaikalle Saksan Muncheniin ja pitää pienen viimeistelyleirin ennen keskiviikkona alkavia kilpailuja.

Miesten EM-kilpailut keilataan Saksan Munchenissa 11.-20.6. Suomen joukkue EM-kilpailuissa on todella nuori, sillä joukkueen vanhin pelaaja on vasta 23-vuotias Juuso Rikkola. Joukkueeseen kuuluvat myös tänä vuonna junioreiden MM- ja EM-kilpailuissa menestystä niittäneet Jesse Ahokas ja Pyry Puharinen. Kolme muuta joukkueen pelaajaa ovat Tomas Käyhkö, Niko Oksanen ja Teemu Putkisto.
EM-kilpailuissa valmentajina toimivat Jarmo Ahokas ja Sami Konsteri. Tiedotusta hoidetaan kotimaasta SKL:n toimistosta Ahokkaan kanssa yhteistyönä.

Joukkue lensi aamulennolla Muncheniin ja lento meni ongelmitta. Iltapäivällä pelaajat kävivät jo ottamassa tuntumaa ratoihin.
Maanantaina joukkueen ohjelmassa on kaksi epävirallista harjoitusta ja tiistaina vuorossa ovat viralliset harjoitukset, joissa Suomi harjoittelee kolmannessa erässä kello 16:30-18:00 Suomen aikaa. Tämän jälkeen vietetään kilpailun avajaiset. Kilpailun rataolosuhde on myös tiedossa tiistaina ennen virallisia harjoituksia.
Itse kisatapahtumat alkavat keskiviikkona singleosiolla.

 

Järjestäjän sivuille

 

Olli Pakonen


« Palaa