Arvokilpailut

Tulosta

Suomen kakkospari ei yltänyt mitalivauhtiin

Jesse Ahokas ja Pyry Puharinen on parikilpailussa kahden erän jälkeen sijalla 20.

14.06.2019

Miesten EM-parikilpailussa Suomen kakkosjoukkueessa pelasivat Pyry Puharinen ja Jesse Ahokas. He eivät yltäneet parikilpailussa mitalivauhtiin.

Ruotsin pari William Svensson ja Pontus Andersson keilasivat toisen erän kovimman tuloksen 2485 miesten EM-kilpailujen parikilpailussa. He ovat tällä hetkellä kilpailussa neljännellä sijalla. Suomen ykköspari Tomas Käyhkön ja Niko Oksasen olivat ensimmäisen erän jälkeen toisena ja heidän ohi ei mennyt toisessa erässä ketään, joten heillä on jännitettävää huomisessa kolmannessa erässä, että riittääkö heidän tuloksensa 2515 mitaleille neljän parhaan joukkoon.

Suomen Pyry Puharinen ja Jesse Ahokas olivat erässään yhdeksänsiä ja parikilpailun yhteistulokissa kahden erän jälkeen pari on 20 sijalla.

Kakkosjoukkueen aloitti pelinsä hienosti 450 sarjalla, kun Ahokas painoi 258 sarjan. Toinen sarja oli kummallekin pelaajalle vaikea ja sarjatulos jäi 365:een. Tämän jälkeen suomalaisten peli oli tasapaksua ja sarjat jäivät hieman alle parirajan.

Jessen peli oli ok suorittamista läpi koko pelin.
- Alussa uusi peli-idea toi 258 sarjan, mutta sen jälkeen ei suurempia kaatojonoja tullut, päävalmentaja Jarmo Ahokas totesi.

Puharisen peli oli hukassa ensimmäisen osion tapaan.
- Pyry tuskaili heiton kanssa ja itseluottamuksen ollessa kateissa tuli myös liuta helppoja virheitä. Toki väliin mahtui hyviä hetkiä, mutta ne olivat aivan liian lyhyitä tehdäkseen tarvittavaa tulosta, Ahokas analysoi.

Suomen kakkosjoukkueen yhteistulos oli 2348, kun Ahokas teki 1226 ja Puharinen 1122 pistettä.

Suomen kolmas pari Juuso Rikkola ja Teemu Putkisto pelaavat lauantaina kolmannessa erässä kello 11:00 Suomen aikaan.

Tulokset

 

Olli Pakonen


« Palaa