Arvokilpailut

Tulosta

Suomalaiset aloittavat urakkansa triossa EM-kilpailuissa

Pyry Puharinen, Teemu Putkisto ja Juuso Rikkola jäivät kauas kärjestä kolmen avaussarjan aikana.

16.06.2019

Ensimmäisenä radoilla nähtiin Juuso Rikkola, Pyry Puharinen ja Teemu Putkisto, jotka jäivät kolmen ensimmäisen sarjan osiossa kauas kärjestä.

Miesten EM-kilpailuiden lauantai Münchenissä päättyi upeasti Niko Oksasen ja Tomas Käyhkön parihopeaan, mutta pelit jatkuvat heti sunnuntaina ja nyt vuorossa on trio-kilpailu. 

Trion ensimmäinen kolmen sarjan osio keilataan Suomen aikaan klo 12.00 alkaen, jolloin Juuso Rikkola, Teemu Putkisto ja Pyry Puharinen lähtevät hakemaan tulosta.

Klo 15.45 puolestaan toisessa erässä keilaavat yhdessä Niko Oksanen, Tomas Käyhkö ja Jesse Ahokas.  

Jälkimmäiset kolmen sarjan osiot keilataan trion osalta maanantaina, minkä lisäksi maanantaina ratkotaan myös trio-mitalit.

Päävalmentaja Jarmo Ahokkaan mukaan Suomen pelaajat lähtevät hyvillä mielin sunnuntaihin. 

- Pelaajat kertoivat lähtevänsä hyvillä mielin tänään kisaamaan. Koitamme reagoida nopeasti muutoksiin ja päästä sitä kautta hyvään tulokseen. Joukkueella on hyvä henki päällä ja eilinen parimitali vain nosti sitä entisestään, Ahokas kertoo. 

Rikkola, Putkisto ja Puharinen keilasivat kolmeen ensimmäiseen sarjaansa yhteistuloksen 1742, jolla he olivat oman eränsä 15. sijalla. Rikkolan kolmen sarjan tulos oli 567, Puharisen 606 ja Putkiston 569. 

Kärkeen tällä hetkellä itsensä keilasivat Hollannin Mark Jacobs, Jord van Weeren ja Jeffrey van der Wakker komealla kolmen sarjan tuloksella 1954. 

Rikkola, Puharinen ja Putkisto keilaavat jälkimmäiset kolme sarjaansa maanantaina.

Seuraavaksi radoilla nähdään trion toinen erä, jossa keilaa Suomen joukkueen toinen kolmikko Tomas Käyhkö, Niko Oksanen ja Jesse Ahokas klo 15.45 alkaen.  

Pääset seuraamaan trion etenemistä näistä linkeistä:

Tulokset 
Livelähetys 
Online scoring

 


« Palaa