Arvokilpailut

Tulosta

Suomelle pettymys EM-triossa - katseet kohti joukkuepeliä

17.06.2019

Suomen triot olivat miesten EM-kilpailuissa sijoilla 8:s ja 15:s.

EM-kilpailuiden trion kaikki kuusi sarjaa molempien erien osalta on pelattu, ja mitalipeleihin jatkavat Italian molemmat kolmikot, jotka sijoittuivat ensimmäiseksi ja neljänneksi, sekä Ruotsin ja Tanskan kolmikot. 

Suomelle ei menestystä tällä kertaa tullut. Heikosti sunnuntaina startannut ykköstrio Pyry Puharinen, Teemu Putkisto ja Juuso Rikkola oli lopulta 15. pistein 3579. He paransivat maanantaina tekemistään, mutta sunnuntain heikkojen avaussarjojen johdosta matka kärkeen oli liian pitkä. 

Kakkostriolla Tomas Käyhkö, Jesse Ahokas ja Niko Oksanen tilanne oli oikeastaan päinvastainen. Kolmikko oli mitalitahdissa sunnuntaina kolmen sarjan jälkeen, mutta maanantaina tulos jäi vaisummaksi. He olivat lopulta kilpailun kahdeksanneski paras joukkue pistein 3669, ja ero neljänteen sijaan oli harmittavan vähäinen 43 pistettä. 

- Tiedossa on kyllä, mitä pitäisi tehdä. Olisi saatava pois huonot heitot, joista tulee 6 ja 2 sekä tehdä hyviä suorituksia heitto kerrallaan. Kuulostaa helpolta, mutta toteutus muuttuvien tekijöiden kanssa ei ole sitä todellakaan. Harmittaa, kun lähelle päästiin triossakin, päivitteli valmentaja Sami Konsteri. 

Trion mitalipelit pelataan vielä maanantai-iltana. Suomalaisittain katseet kiinnityvät jo tiistain joukkuekilpailuun.  Suomen joukkueessa pelaavat järjestyksessä Tomas Käyhkö, Pyry Puharinen, Jesse Ahokas, Teemu Putkisto ja Niko Oksanen. 

Tulokset


« Palaa