Kansainväliset kilpailut

Tulosta

USA otti komennon Weber Cupissa

Euroopan joukkue, mukaan lukien Osku Palermaa, lähtevät Weber Cupin kolmanteen päivään tappioasemassa.

20.06.2019

USA:n joukkue keilasi baker-sarjassa 300 pistettä, mikä oli ensimmäinen kerta Weber Cupin 20-vuotisen historian aikana.

Weber Cupin avauspäivän jälkeen Euroopan ja USA:n joukkueet olivat tasatilanteessa 4-4, mutta toisen kisapäivän USA voitti selvästi 6-2, ja johtaa siis nyt 10-6. 

Päivän säväyttävin hetki nähtiin, kun joukkueina pelatussa baker-sarjassa, USA teki ensin yhdeksän kaatoa, ja Jakob Butturff astui esiin pelaamalla loputkin kaatoja. Tuloksena Weber Cupin historian ensimmäinen 300 pisteen sarja bakerista. 

- Mielessäni liikkui paljon asioita ratkaisuheitolla. Tiesin olevani kovassa paineessa, mutta minulla oli joukkueen tuki taustalla. Tämä on vielä ensimmäinen kertani tässä turnauksessa, joten fiilis oli uskomaton, nuori Butturff kuvaili Weber Cupin verkkosivuilla.

Toisen kisapäivän alussa Osku Palermaa hävisi singlessä Kyle Troupille 278-201. Seuraavaksi Palermaa nähtiin parisarjassa Dominic Barrettin kanssa. Eurooppalaiskaksikko voitti Jakob Butturffin ja Chris Barnesin 236-234. 

Palermaa hävisi vielä kertaalleen singlessä Kyle Troupille 246-242. Jenkkitähti on voittanut suomalaisen kahden päivän aikana kolmessa singelssä. 

Eurooppalaisilla on nyt takaa-ajo asema, mutta vielä on kaksi pelipäivää jäljellä. Weber Cup jatkuu torstaina Suomen aikaan klo 21.00.


« Palaa