European Bowling Tour

Tulosta

Niko Oksanen kärkeen San Marino Openissa

12.07.2019

Niko Oksanen pelasi eilen huippupelin kauden seitsemännessä EBT-kilpailussa ja nappasi sillä kärkipaikan karsinnassa. Oksanen keilasi sarjat 216, 232, 279, 258, 246 ja 224, yhteistulokseksi 1455 kuuteen sarjaan. Hän oli vaikeuksissa aiemmissa erissään, mutta nyt palikat napsahtivat kohdilleen ja keilat kaatuivat. -Aloitin pelin heti miedommalla pallolla kuin aikaisemmin. Sitten rohkeempia muutoksia ja hyvä pallonvaihto neljänteen sarjaan. Kokonaisuudessaan oli parempaa keilaamista ja nöyrää työntekoa, Oksanen summasi peliään.

Teemu Putkisto on nyt viidentenä, kun Ruotsin Rasmus Edvall keilasi tänään hänen ohitseen lukemin 1443. Muut suomalaiset eivät ole pystyneet parantamaan tulostaan. Yli 1400 tuloksia on nyt seitsemän kappaletta. Kahdeksan parasta etenee suoraan kolmanteen finaalivaiheeseen, siihen joukkoon ei taida alle 1400 tuloksella mahtua. Karsintaraja on tällä hetkellä 1311.

San Marinossa keilataan Kegelin uudella Terrain-öljyllä, joka on ominaisuuksiltaan hyvin erilaista kuin aiemmat öljyt. Terrain on kitkaisempaa eli pallot kääntyvät enemmän ja hieman jyrkemmin, joten se saattaa madaltaa kilpailun tulostasoa. Miedommat ja kiiltävämmät pallot vaikuttavat toimivan paremmin tällä öljyllä, vaikka öljyä olisi suurikin määrä. Sama öljy oli käytössä naisten SM-kilpailuissa Suomessa.

Järjestäjillä on ongelmia online scoringin kanssa eikä se toimi juuri nyt, mutta he selvittävät asiaa. Tuloksia voi seurata tulossivulta sarjoittain. Tänään Rose’n Bowlin keilahallissa on ollut muitakin teknisiä ongelmia, sillä koneet ovat reistailleet päivän toinen erä on oletettavasti alkanut vajaan tunnin myöhässä.

Kilpailun sivuille

Eliisa Hiltunen

 


« Palaa