European Bowling Tour

Tulosta

Kolme suomalaista finaalipeleihin San Marinossa

14.07.2019

Tomas Käyhkö aloittaa finaalin ykkösvaiheesta, Niko Oksanen ja Teemu Putkisto kolmosvaiheesta.

San Marino Openissa finaali on alkanut, ensimmäisessä vaiheessa suomalaisista on mukana Tomas Käyhkö. Karsintaraja finaaliin oli 1337. Käyhkön 1340 riitti sijaan 33, kun 35 pääsi suoraan finaaliin. Niko Oksanen nappasi karsinnan voiton tuloksellaan 1455 ja kuittasi siitä 1000 euroa. Teemu Putkiston tulos riitti myös kahdeksan parhaan joukkoon (sija 7), joten Oksanen ja Putkisto aloittavat finaalin vasta vaiheesta kolme. Joni Oksanen ja Kaaron Salomaa eivät finaaliin päässeet, heidän sijoituksensa karsinnassa olivat 62. ja 100. Karsintaan osallistui 213 keilaajaa.

Loppukilpailun ensimmäisessä vaiheessa pelataan neljä sarjaa, josta 16 parasta etenee seuraavaan vaiheeseen. Toisessa vaiheessa keilataan jälleen neljä sarjaa ja 10 parasta pääsee jatkoon. Kolmannessa vaiheessa keilataan kuusi sarjaa, jonka perusteella määritetään neljä parasta. Lopuksi he pelaavat 3 sarjaa niin, että joka sarjassa vähiten pisteitä kerännyt putoaa pelistä pois ja kolmannen sarjan jälkeen eniten pisteitä kerännyt on kilpailun voittaja.

Online scoring ei vieläkään toimi, mutta sarjoittain tulokset päivittyvät kilpailun tulossivulle. Livelähetys on myös käynnissä kilpailun Facebook-sivulla San Marino Open.

Kilpailun nettisivut
Tulokset

Eliisa Hiltunen


« Palaa