European Bowling Tour

Tulosta

Track Dream-Bowl Palace Open

18.07.2019

Vuoden kahdeksas European Bowling Tourin osakilpailu Saksassa huipentuu viikonloppuna.

Munchenin Dream-Bowl Palacessa pelattava Track Open on käynnissä. Suomesta mukana ovat Madridissa ja San Marinossa kiertäneet Oksasen veljekset Niko ja Joni sekä Teemu Putkisto, Tomas Käyhkö ja Kaaron Salomaa. Myös naisedustaja saadaan tähän kilpailuun, kun Sanna Pasanen lähtee poikien seuraksi. Oksaset ja Käyhkö aloittavat pelinsä tänään klo 12 erässä, Pasanen, Putkisto ja Salomaa illalla klo 20 erässä paikallista aikaa.

Kilpailussa on tähän mennessä heitetty neljä yli 1300 pisteen tulosta. Kärkipaikkaa pitää Saksan nuori tähti Tobias Börding tuloksella 1356 ja aivan hänen kannassaan on Japanin Misaki Mukotani pistein 1351. Heidän lisäkseen hyvät tulokset ovat heittäneet Saksan Marco Baade 1330, joka johti kilpailua ensimmäisen viikonlopun jälkeen sekä Thaimaata edustava Kim Bolleby 1301. Tämän hetken karsintaraja on vain 1181. Samassa kilpailussa on useana vuonna matala tulostaso verrattuna Euroopan kiertueen tämän hetkiseen ”high scoring” trendiin. Kun 34 parasta menee suoraan finaaliin, karsintaraja jäänee alle 1300-pisteen.

Kilpailussa pelataan samalla Terrain-öljyllä kuin San Marinossakin. Finaaliin pääsee lopulta yhteensä 48 pelaajaa. Karsinnan parhaiden lisäksi kuusi pelaajaa eristä 1-6, neljä pelaajaa desperadosta sekä neljä pelaajaa highlow-listalta. Highlow-listalle pääsee maksamalla 10 euron lisämaksun, ja siinä lasketaan yhteen oman pelin paras ja huonoin sarja.

Kilpailun sivuille
Online scoring

Eliisa Hiltunen


« Palaa