Muut uutiset

Tulosta

Icoach 2019 Kuortaneen Urheiluopistolla

20.08.2019

ICoach -keilailuvalmennuksen kansainvälinen konferenssi (20.-22.9.) tarjoaa jälleen viimeisintä tietoa, käytännön vinkkejä sekä verkostoitumista lajista kiinnostuneille keilaajille, valmentajille ja kouluttajille ympäri maailman.

Uutuutena on iltapäivisin workshop-osio, jossa eri alan työpajoissa pyritään käytännön tekemiseen pienissä ryhmissä. Työpajoja on urheilupsykologian, rataharjoittelun, pro shop -työskentelyn, testauksen ja fysiikkaharjoittelun teemoilta. Ilmoittautuneita konferenssiin on jo Australiaa, Aasiaa ja Yhdysvaltoja myöden. Yksi konferenssin teemoista on 2kätinen keilailu: tekniikka, harjoitteet, erityispiirteet ja pallojen poraaminen.

Koko konferenssiohjelma, luennoitsijoiden ja työpajojen vetäjien esittelyt sekä aiheet löytyvät nettisivulta www.bowlingconference.com. Suomen Keilailuliitto on yksi tapahtuman yhteistyökumppaneista, joten suomalaisille valmentajille on luotu erityishintainen paketti. Suomalaisten hinta on 460€/hlö, joka sisältää majoittumisen 2hh Opiston 1-tasossa torstai-illasta sunnuntai-iltaan, täysihoitoruokailut, koko konferenssiohjelman sekä jaettavat materiaalit. Yhden hengen huoneessa majoittuen paketin hinta on 520€. Päiväkävijänä osallistuminen joko yhteen tai useampaan päivään ilman majoittumista on myös mahdollista hintaan 100€/päivä (sisältää päivän ohjelman, lounaan ja päivällisen sekä kahvit).

ETBF pallonporaus ja pro shop -klinikka (16.-19.9. Ball Drilling and Pro Shop Management Clinic) on edistyksellinen koulutus pro shop -yrittäjille, valmentajille ja keilaajille. Koulutuksessa käsitellään pallon reaktiota, keilapalloja, porauksen suunnittelua, otteen mitoittamista ja muita pro shopin toimintoja. Päivien aikana tehdään myös runsaasti käytännön harjoittelua. Kouluttajina toimivat ETBF:n ja IBPSIAn kouluttajat Costas Mitsingas sekä Gediz Ege. Osallistujilla on mahdollisuus suorittaa myös IBPSIA:n sertifiointi lisämaksusta.
ETBF radanhoitoklinikka (16.-17.9. Lane Maintenance and Technical Clinic) on koulutus keilahallien radoista vastaaville henkilöille. Koulutuksessa käsitellään topografiaa, radanhoitokoneita sekä öljyprofiilien tekoa ja muokkaamista. Kouluttajana toimii ETBF:n kouluttaja ja tekninen delegaatti Marios Nicolaides.
ETBF turnausjärjestämisen kurssi (18.-19.9. Referee Training Program) on tarkoitettu henkilöille, jotka vastaavat isojen turnauksien järjestämisestä (kilpailun johtajat, ratavalvojien kouluttajat jne), mm. arvokilpailut, EBT -turnaukset jne. Koulutuksen tarkoituksena on luoda yhtenäinen pohja ja vaatimustaso arvoturnauksille. Kouluttajana toimii ETBF:n kouluttaja ja tekninen delegaatti Marios Nicolaides.
ETBF teknisen sertifioinnin klinikka (23.-25.9. Technical Lane Certification Program) on suunniteltu keilahallien sääntöjenmukaisuudesta vastaaville henkilöille. Koulutuksessa käydään läpi kilpailuympäristön hoitaminen, tarkistaminen (ratojen mittaukset), topografian mittaaminen, radanhoidot kilpailuja varten yms. Kouluttajana toimii ETBF:n kouluttaja ja tekninen delegaatti Marios Nicolaides.

Huom! Konferenssiviikonlopulle on jäljellä enää vain muutama huone eli ilmoittaudu pikaisesti.
Ilmoittautumiset ja tiedustelut:
Piritta Maja (0500 949 178) piritta.maja@kuortane.com


« Palaa