Arvokilpailut

Tulosta

Naisten MM-joukkue valmistautuu virallisiin harjoituksiin Las Vegasissa

Puitteet ovat kunnossa South Pointin keilahallissa Las Vegasissa.

23.08.2019

MM-kilpailuiden perjantain ohjelmaan sisältyy virallisten harjoitusten lisäksi avajaisseremonia.

Torstaina Suomen naisten joukkue kävi kahteen otteeseen radoilla South Pointin keilahallissa epävirallisten harjoitusten merkeissä. Hallista kellään ei tuntunut olevan pahaa sanottavaa, ja puitteet ovatkin täällä kunnossa. 

Joukkue matkusti todella pitkän päivän keskiviikkona Suomesta Las Vegasiin, mikä alkoi torstaina näkymään viimeistään toisissa tunnin harjoituksissa iltapäivällä. Aikaerosta ja matkustamisesta johtuneesta väsymyksestä huolimatta pelaajat jaksoivat hienosti tsempata treenit loppuun, ja alkuillasta yhteisen ruokailun jälkeen koko joukkue oli valmis levolle. 

- Ihan hyvältä tuntuu heittäminen. Liikaa ei viellä kannata miettiä ratoja, kun ei ole kisojen virallisra ratahoitoa, mutta pääasia, että saa hyviä heittoja alle, kertoi Sanna Pasanen kesken toisten harjoitusten torstaina.

Joukkueen harjoitusten jälkeen oli joukkueenjohtajien palaveri, jossa julkaistiinkin MM-kilpailuiden 39-jalkainen rataolosuhde. Lisäksi palaverissa käytiin tarkasti läpi kilpailuiden säännöt ja tulevaa ohjelmaa. 

Tänään perjantaina Suomen joukkue pääsee virallisissa harjoituksissa irti toisessa erässä paikallista aikaa klo 13.00. Tämä tieto otettiin ilolla vastaan, sillä joukkue sai nyt rauhassa levätä matkustusväsymystä pois. 

Avajaisseremonia puolestaan päätettiin aikaistaa kisajärjestäjän toimesta alkamaan jo klo 16.00. 

MM-kilpailut alkavat huomenna perjantaina klo 9.00 single-kilpailulla. Tänään päävalmentaja Jarmo Ahokas kertoo virallisten harjoitusten jälkeen, ketkä pelaajista pelaavat aamun erässä ja ketkä myöhemmin alkavassa erässä 13.45 alkaen.  

Kilpailuiden rataolosuhde


« Palaa