Arvokilpailut

Tulosta

Reija Lundén ja Petra Eriksson-Sola aloittavat MM-radoilla

24.08.2019

Naisten MM-kilpailuiden single käynnistyy klo 19.00 ensimmäisen erän osalta. Siinä keilaavat suomalaisista Reija Lundén sekä Petra Eriksson-Sola. SKL seuraa pelien etenemistä.

SKL seuraa tässä uutisessa suomalaisnaisten kuuden sarjan karsintaa. Lundén ja Eriksson-Sola aloittavat pelinsä radalta 15.  Ensimmäiset sarjat aloitetaan tuota pikaa. Suomalaisten radat tässä erässä ovat järjestyksessä 17,9,53,45,37 ja 23.

Livelähetyslinkki

1. sarjat 

Eriksson-Sola aloittaa loistavasti MM-kilpailunsa kolmen kaadon jonolla. Viiteen ruutuun ehjää peliä ja neljä kaatoa. Lundénilla reikä avausruutuun, mutta tämän jälkeen ehjää peliä. 

Eriksson-Solan avaussarja on lopulta 215. Alkuvaikeuksien jälkeen Lundén tekee neljän kaadon jonon loppuun ja lopulliset pisteet 196. 

2. sarjat 

Petralla on henki päällä. Toisen sarjan yhdeksään avausruutuun mahtui kaksi tuplaa, viisi kaatoa ja loput ruudut ysipaikkoa. Harmittava reikä kuitenkin kymppiruudun ensimmäiseen heittoon, mikä rokottaa yhteispisteitä. Lopputulos tästä sarjasta 205. 

Reijalla hieman enemmän haasteita toisen sarjan alussa, mutta jälleen parantaa sarjan loppua kohti, tulos 206. 

3. sarjat 

Kolmannet sarjat tuottivat isoja haasteita molemmille suomalaisille. Petra aloitti väkevästi kahdella kaadolla, mutta tämän jälkeen useampaan ruutuun missejä, kuten Reijallakin, jolla omaan sarjaansa kolme reikää, joista yhden pystyi kuitenkin paikkaamaan. 

Petra kirii vielä tekemällä kasi ruudusta alkaen kolmen kaadon jonon, sarjan tulos 187. Reijalle vaikean sarjan päätteeksi tulokseksi 167. 

Kolmen sarjan jälkeen tuloksella 718 kärjessä on Indonesian Tannya Roumimper ja toisena Puolan Daria Pajak tuloksella 693. Petra (607) on tuloksissa 31. ja Reija (569) 48:s. 

4. sarjat 

Rata vaihtuu ja ongelmat vähenevät verrattuna kolmanteen sarjaan. Petra keilaa ehjää läpi sarjan ja tekee hyvän tuloksen 207. Reijalle yksi reikä, muuten ehjää, kaksi kolmen kaadon jonoa ja päivän tähän asti paras tulos 213. 

5. sarjat 

Petralla hyvä tekeminen jatkuu, ja nyt syntyy päivän ensimmäinen iso sarja 234. Hän heittää kasiruudusta alkaen viiden kaadon jonon ja tekemisestä huokuu varmuus. Hän on viiden sarjan tuloksella 1048 (209,6) tällä hetkellä 20:s, kun erässä on 91 keilaajaa. 

Reijalla on puolestaan haasteita löytää parasta peliään. Kaatojonoja viidennessä sarjassa ei tule ja tulokseksi 183.

6. sarjat 

Viimeisissä sarjoissa Petra ja Reija onnistuvat hyvin.  Petra heittää kakkosruudusta alkaen neljän kaadon jonon ja Reija puolestaan tekee myös toisesta ruudusta eteenpäin kuusi kaatoa. 

Petra pelaa sarjansa loppuun ehjää ja yltää jälleen yli 200 pisteeseen. Petran sarjat tänään 215, 205, 187, 207, 234 ja viimeisestä 214. Yhteistulos kuuteen sarjaan 1262 ja keskiarvo 210,33.  

- Tosi hyvältä tuntui keilata tänään. Tunsin ihan päästä varpaisiin, että nyt toimii ja pystyin keskittymään ja vaikuttamaan niihin asioihin, joihin pitikin. Koko ajan peli tuntui olevan hallinnassa. Siinä oli yksi sarja, mikä meinasi mennä metsään, mutta siinäkin pystyin parantamaan, Petra kuvaili ja oli tyytyväinen tekemiseen tänään. 

Reija heittää viimeiseen sarjaansa päivän parhaan tuloksen 247 ja hänen sarjansa tänään ovat 196, 206, 167, 213, 183 ja 247. Yhteistulos 1212 ja keskiarvo 202.  

Lundén ei tietysti ollut tyytväinen, kun pelaamisen taso heitteli tänään, mutta päätä ei laiteta pensaaseen varsinkin, kun lopussa parempaakin tekemistä nähtiin.

- Surkeaa suorittamista, mutta viimeinen sarja ja pari muutakin sarjaa ihan ok. Siihen voi olla tyytyväinen, että tällä tekemisellä tuli kuitenkin pari tulos. En sano, että tästä on hyvä jatkaa, mutta tästä jatketaan. 

Arvokilpailuiden tasosta kertoo, että Petra on tuloksellaan 21:s, kun vielä toinen erä on keilaamatta. Lunden on 32. tässä vaiheessa singleä.

Ensimmäisen erän jälkeen mitalipeleissä kiinni ovat Singaporen Bernice Lim, Kanadan Miranda Panas, Ruotsin Josefin Hermansson ja Venäjän Maria Koshel. Mitalipelien raja ennen toista erää on 1314. 

Suomen aikaan toinen erä alkaa 23.45 ja siinä keilaavat Sanna Pasanen, Ani Juntunen, Eliisa Hiltunen ja Jenni Heino. 

Tässä linkkejä, joista voit myös seurata kilpailun etenemistä: 

Tulokset 
Kisajärjestäjän sivu 
Livelähetys


« Palaa