Arvokilpailut

Tulosta

Sanna Pasanen ja Eliisa Hiltunen hyvään tulokseen MM-parikilpailussa

26.08.2019

Naisten MM-kilpailuiden parikilpailun toisessa erässä Sanna Pasanen ja Eliisa Hiltunen keilasivat hyvin ja heidän sijoitus parikilpailussa oli lopulta 17:s.

Tässä uutisessa seurattiin Eliisan ja Sannan otteita radalla. Parikilpailun ensimmäisessä erässä keilasivat muut suomalaiset aikaisemmin sunnuntai-iltana Suomen aikaan.  

Ensimmäinen sarja 

Nyt tulee sellainen alku, mitä toivottiin. Eliisa heittää kahdeksan kaatoa omaan sarjaansa ja nappaa 247 pistettä. Sanna onnistuu myös omassa tekemisessään, keilaa alun haasteiden jälkeen viiden jonon ja hänelle 222 pistettä. 469 pisteen yhteistuloksella on hyvä jatkaa eteenpäin.  Tulos on toisen erän avaussarjojen neljänneksi paras lukema. 

Toiset sarjat 

Eliisan ja Sannan tulostaso laskee toisissa sarjoissa, mutta molemmat heittävät identtiset tulokset 202. 873 kahteen sarjaan ja tällä hetkellä toisen erän seitsemäntenä. 

Kolmannet sarjat 

Upeaa taistelua Sannalta, joka heittää kolmannesta ruudusta alkaen kymmenen kaadon loppujonon ja tekee tärkeään paikkaan ison tuloksen 279. Myös Eliisa saa neljän kaadon jonon ennen ysiruutua ja tekee pisteet 199.  1351 pisteellä Suomen parivaljakko on erän neljänneksi paras. Tästä on hyvä jatkaa. 

Neljännet sarjat 

Sanna ja Eliisa jatkavat loistavaa tekemistä. Edellisen sarjan kymmenen kaadon jatkoksi Sanna aloitti neljännen sarjansakin viiden kaadon jonolla ja keilaa jälleen komean sarjan 231. Eliisalla oli tässä sarjassa aluksi hankaluuksia osua taskuun, mutta päättää sarjansa neljän kaadon jonoon ja tekee pisteet 208. 

Neljän sarjan jälkeen yhteispisteet 1790 ja nelossija tässä erässä säilyy. 

Viidennet sarjat 

Tällä kertaa tulostaso laski, ja viidennessä sarjassa Sanna ja Eliisa keilasivat yhteispisteiksi 389. Sannalle tässä vaiheessa kilpailun heikoin sarja 185. 

Kuudennet sarjat 

Kilpailun lopussa olosuhteet radoilla muuttuivat, mikä tuottaa päänvaivaa monille keilaajille. Eliisa heitti viimeiseen sarjaansa 178 ja Sanna keilasi tasan 200. 

Neljän sarjan jälkeen vielä mitalivauhdissa keilanneen kaksikon lopullinen tulos 2557 ja sijoitus parikilpailussa 17:s. Sannalle loistava henkilökohtainen tulos 1319 ja Eliisalle 1238. 

Ruotsille tässä vaiheessa jo toinen MM-mitali, kun Josefin Hermansson ja Jenny Wegner olivat neljänsiä tuloksella 2706. Mitalipeleissä nähdään lisäksi yksi Korean pari ja kaksi Kolumbian paria. 

Aiheesta lisää vielä myöhemmin SKL:n sivuilla.

Kaikki tulokset:

Tulokset


« Palaa