Arvokilpailut

Tulosta

Naisten MM-kilpailuiden parikilpailun mitalistit selvillä

Sanna Pasanen ja Eliisa Hiltunen keilasivat hyvän tuloksen MM-parikilpailussa.

26.08.2019

Suomen joukkueesta Sanna Pasanen ja Eliisa Hiltunen olivat neljää sarjan ajan hienosti mukana mitalitaistossa, ja heidän lopullinen sijoitus oli 17:s. Ruotsin joukkueessa koettiin iloa ja surua.

Pasanen ja Hiltunen keilasivat ensimmäiseen neljään sarjaansa 1790 pistettä, mutta tämän jälkeen radat tuottivat haasteita, joihin suomalaiskaksikko ei löytänyt sopivia lääkkeitä. 

Lopulta kuuden sarjan tulos 2557 jätti heidät sijalle 17:s, mikä sekään ei ole heikko suoritus MM-kilpailuissa. 

- Teki kyllä hyvää saada hyvä peli alle. Hyvin taistelimme neljä sarjaa ja kahden viimeisen aikana oli vaikeampaa. Rata kuivui aika hyvin niistä kohdista, joista keilasimme. Tämä johti siihen, että nappasi helposti kiinni ja tuli reikiä. Sitten kun teimme muutoksia, niin heitimme läpi siitä kuivasta. Oli vaikea löytää hyvää breikkiä takaisin, kertoi Pasanen, joka heitti parikilpailussa komean tuloksen 1319. 

Samoilla linjoilla on Hiltunen.

- Yleisesti hyvä fiilis. Jäi hyvä mieli siitä, että meni selvästi paremmin kuin eilen singlessä ja keilaaminen tuntui kivalta.  Oma tulos olisi voinut olla parempi, mutta tämä tulos tuli tänään tällä pelillä, kuvaili puolestaan Hiltunen, jolla tulokseksi tänään 1238. 

Myös Pasasen fiilikset ovat paremmat kuin singlen jälkeen.

- Sen jälkeen vähän kiukutti. Tuntuu kyllä, että vieläkin voi näissä kisoissa parantaa. Mielenkiintoista nähdä, miten pelit muuttuvat jatkossa, kun triossa ja joukkuekilpailussa on enemmän pelaajia radoilla ja muutokset tulevat varmasti vähän nopeammin eteen. 

Parhaimman parikilpailun tuloksen 2758 tekivät Kolumbian Rocio Restrepo ja Maria Rodriguez. Muita mitalipeleihin jatkavia ovat Korean Hyerin Son ja Yeonji Lee, Kolumbian toinen pari Juliana Franco ja Clara Guerrero sekä jo toisen mitalin Ruotsille varmistanut pari Josefin Hermansson ja Jenny Wegner. 

Ruotsilla oli paljon tunnetta parikilpailun päätteeksi, sillä mitalistien lisäksi heidän kaksi muuta pariaan sijoittuivat viidenneksi ja kuudenneksi. 

Katkeraa kalkkia syötettiin erityisesti nuorelle Anna Anderssonille, joka heitti viimeisen sarjansa kymppiruutuun reiän, joka maksoi tällä kertaa mitalin. Hänen parinaan keilasi Cajsa Wegner, jonka sisko nyt siis pelaa mitaleista. 

Muut suomalaiset keilasivat aikaisemmassa parikilpailun erässä ja heillä pelaamine n oli ailahtelevampaa kuin Pasasella ja Hiltusella. Reija Lundénin ja Petra Eriksson-Solan sijoitus oli tuloksella 2403 38:s. Ani Juntunen ja Jenni Heino olivat sijalla 58:s tuloksella 2258. 

Maanantaina jatketaan trio-kilpailulla, jossa Suomen kolmikkoina ovat Pasanen, Hiltunen ja Eriksson-Sola sekä Heino, Juntunen ja Lundén. 

Pelit alkavat Suomen aikaan klo 19.00 ja trion toinen blokki alkaa Suomen aikaan tiistain vastaisena yönä klo 1.00. 

- Nyt kun on enemmän pelaajia radoilla ja pelataan yhdessä, niin nyt tarvitaan myös enemmän apuja ja tukea pelikavereilta. Tsempataan toisiamme, jotta pystytään kaikki parhaaseen tulokseen. Meidän kolmikossa Petra tuo meille kahdelle vielä lisätsemppiä ja hän on pelannut varmaan parasta peliään koskaan arvokisoissa, Pasanen sanoo. 

 Kilpailuiden tulokset


« Palaa