Arvokilpailut

Tulosta

Naisten MM-trio pelattu - Petra, Eliisa ja Sanna kymmenenneksi

26.08.2019

Suomen toinen trio Petra Eriksson-Sola, Eliisa Hiltunen ja Sanna Pasanen pelasivat hyvän MM-trion.

Kaikki pelaajat ovat raadoilla saman aikaisesti ja ensin keilataan kolme sarjaa ja tauon jälkeen toiset kolme sarjaa klo 0.00 tiistain vastaisena yönä Suomen aikaan. 

Suomen triot kilpailussa ovat: Petra Eriksson-Sola, Eliisa Hiltunen ja Sanna Pasanen sekä Reija Lundén, Ani Juntunen ja Jenni Heino. 

SKL seuraa tässä uutisessa avausblokin etenemistä, kun pelit saadaan käyntiin. 

Ensimmäiset sarjat 

Kylläpä saatiin jännittää. Nimittäin Sanna Pasanen aloitti päivänsä niin hyvin kuin sen voi aloittaa keilaamalla 12 kaatoa alusta. Viimeisellä heitolla yksi keila pystyyn, mutta Sannalle koko turnauksen paras yksittäisen sarjan tulos 299 tähän mennessä.  

Petra, Eliisa ja Sanna ovat ensimmäisen sarjan jälkeen kahdeksantena. Petra ja Eliisa eivät saaneet parastaan vielä irti, Eliisalle 174 ja Petralle 177, eli kolmikon yhteistulos 650. Kärkeen, eli Korean joukkueeseen matkaa 101 pistettä ja neljäntenä olevaan Singaporeen 82 pistettä. 

Suomen toinen trio Ani, Reija ja Jenni ovat avaussarjan jälkeen 17. sijalla tuloksella 627. Kaikki heittävät parituloksen ja Anille hyvä sarja 222. 

Toiset sarjat 

Kymmenen pistettä mitalirajasta. Se on tilanne toisen sarjan jälkeen Petralla, Eliisalla ja Sannalla. 

Sanna tekee jälleen upeaa jälkeä ja keilaa toisesta ruudusta alkaen seitsemän kaadon jonon ja kymppiruutuun vielä kolme kaatoa. 268 ja hänellä kahteen sarjaan hirmutulos 567. 

Nyt Eliisakin yltää paritulokseen 201 ja Petrakin keilaa 214. Kahden sarjan tuloksella 1333 tämä kolmikko on hienosti kuudentena vain kymmenen pistettä neljäntenä olevan Yhdysvaltojen trion takana.  Kärkeen matkaa 44 pistettä tässä vaiheessa. 

Suomen toinenkin trio keilaa hyvin. Toisessa sarjassa Jennille 211, Reijalle 183 ja Anille 210. Heillä yhteistulos 1231 ja sijoitus 21:s. 

Kolmannet sarjat

Petra, Eliisa ja Sanna jatkavat hyvää keilaamista ja kolmanteen sarjaan yhteistulos 626 ja kolmesta sarjasta 1959.

Anilla, Reijalla ja Jennillä tulee nyt heikompi tulos kolmanteen 557 ja heidän tuloksensa tässä vaiheessa 1788. 

Petra, Eliisa ja Sanna ovat parhaina eurooppalaisina kahdeksantena kolmen sarjan jälkeen, mutta kilpailu tosiaan on vasta puolivälissä.  Sannan tulos 781 on Trion kovin lukema tässä vaiheessa. Ani, Reija ja Jenni tippuivat heikon kolmannen sarjan tuloksen takia 31. sijalle.

Nyt kilpailun puolivälissä pidetään reilumpi kahden tunnin tauko, joten pelit jatkuvat Suomen aikaan keskiyöllä 00.00. Alunperin tässä uutisessa luki virheellisesti 1.00. 

Neljännet sarjat 

Tauon jälkeen Petran, Eliisan ja Sannan taistelu jatkuu. Eliisa heittää alun vaikeuksien jälkeen omaan sarjaansa nelosruudusta alkaen kuuden kaadon jonon ja lopulta hyvät pisteet 226. Myös Sanna tekee edelleen hyvää tulosta ja tästä sarjasta 217. Petra venyttää myös oman sarjansa 194 pisteeseen, eli heille neljännestä sarjasta yhteistulos 637, jolla pysytään hyvin pelissä mukana. 2596 tuloksella trio on 8. sijalla edelleen parhaimpana eurooppalaistriona. 

Ani, Reija ja Jenni keilaavat omasta sarjastaan 575. Reijalle 212 pistettä, Anille 166 ja Jennille 197.  Kolmikko on sijalla 31. tässä vaiheessa. 

Viidennet sarjat 

Nyt tulee Petralle, Eliisalle ja Sannalle päivän heikoin yhteistulos, mutta silti yli parin 605. Tällä hetkellä sijoitus on 11:s, mutta erot joukkueiden välillä ovat pieniä. Mitalirajaan ennen viimeisiä sarjoja 121 pistettä. Sanna keilaa jälleen 228 ja hänen saldonsa viiteen sarjaan 1226.

Ani, Reija ja Jenni keilaavat myös päivän heikoimpansa 550 ja heidän sijoituksensa 32:s nyt.

Kuudennet sarjat 

Petra, Eliisa ja Sanna pelaavat hyvin loppuun asti, viimeisestä sarjasta 633 ja kokonaistulokseksi 3834. Heidän lopullinen sijoitus on kymmenes. 

Sanna keilaa upean päivän. Kuuden sarjan tulos 1460, mihin mahtuu yksi 299 pisteen sarja. Tuloksellaan hän nousee mukaan pelaamaan paikasta MM-kilpailuiden Mastersissa, kun joukkuepeli on vielä jäljellä. 

Eliisalle tänään tulos 1238 ja Petralle 1136. 

Suomen toinen trio Ani, Reija ja Jenni keilaavat yhteistuloksen 3453 ja ovat 34. sijalla.  

Trion mitalipeleihin jatkavat Kolumbia, Meksiko, Yhdysvallat ja Korea. Sijoituksissa eurooppalaisita kolmikoista ainoastaan Ruotsin toinen trio on Petran, Eliisan ja Sannan edellä. 

SKL:n sivuille tulossa myöhemmin vielä tarkemmin lisää päättyneestä triosta sekä tulevasta joukkuekilpailusta.

Tulokset 
Livelähetys


« Palaa