Arvokilpailut

Tulosta

Sanna Pasanen MM-kilpailuiden mastersin kahdeksan parhaan joukkoon

Sanna kohtaa toisella kierroksella USA:n Shannon O'Keefen

28.08.2019

Toisella kierroksella Sanna voitti USA:n Shannon O'Keefen 2-1.

Naisten MM-kilpailuiden mastersin avauskierros alkaa Las Vegasissa Suomen aikaan klo 19.00. 

Suomen joukkueesta mastersiin selviytyi Sanna Pasanen, joka pelaa avauskierroksella japanilaista Mirai Ishimotoa vastaan. Kaksikko on toisilleen tuttu, sillä he pelasivat vuonna 2014 nuorten MM-kilpailuissa masters-finaalissa vastakkain, ja silloin Ishimoto vei voiton. 

Masterssissa pelataan nainen naista vastaan -pelejä paras kolmesta systeemillä, eli kaksi sarjavoittoa vaaditaan jatkoon pääsemiseksi.

Mastersia keilataan tänään kolme kierrosta, kunnes semifinalistit ovat selvillä. Mastersin mitalipelit keilataan Suomen aikaan lauantaina. 

Tässä uutisessa SKL seuraa Sannan otteita, kun pelit saadaan käyntiin klo 19.00. 

Ensimmäinen sarja 

Tiukkaa on, mutta Ishimoto vie avaussarjan. Sannalla alussa peli heittelee, mutta kirii tekemällä triplan ruutuihin 7-9. Ishimoto painaa tuplan kymppiruutuun, mikä sinetöi hänelle voiton sarjasta 216-205. 

Toinen sarja 

Sanna taistelee upeasti voiton toisesta sarjasta ja tasoittaa tilanteeksi 1-1! Jälleen Ishimoto aloittaa vahvemmin, mutta mihin paikkaan Sanna painaakaan triplan. Ennen ysiruutua kaikki oli vielä japanilaisen omissa käsissä, mutta sanna tekee kolme kaatoa ja painelee ohi. Sarjasta voitto 222-214 ja suomalainen pakottaa ratkaisun kolmanteen sarjaan. 

Kolmas sarja 

Sanna etenee mastersin 16 parhaan joukkoon! Kolmannessa sarjassa Ishimoton pelaaminen tökkii ja Sanna saa triplan nelosruudusta alkaen, kun samaan aikaan japanilaiselle tulee kaksi reikää. Sannan ote ei hepaannu ja hän heittää loistotuloksen 237 Ishimoton keilatessa 171. 

Seuraava kierros alkaa jo 20.30. Pelit ovat vielä kesken, joten Sannan seuraava vastustaja ei ole tiedossa, mutta vastustaja tulee joka tapauksessa all eventsin kärkinelikosta.  

Aikataulu on hieman myöhässä, mutta pian päästään aloittamaan. Sannan vastustajaksi tulee kisojen suursuosikeihin kuuluva USA:n Shannon O'Keefe. He keilaavat rataparilla 11-12. 

Kisajärjeställä oli häikkää kameran kanssa, joka on Sannan peliradan takana, mutta nyt kuva saatiin eli uutisen perässä olevasta linkistä näet Sannan ja O'Keefen otttelun. 

Ensimmäinen sarja 

Harmittava tappio avaussarjasta. Molemmilla peli yskii alussa ja tulokset jäävät molemmilla matalalle. O'Keefellä tulee sarjan alussa kaksi reikää,  Sannalla kolme. Kymmpiruudussa Sannalle tarjoutui mahdollisuus kääntää peli, kun hän saa ysiruutuun kaadon ja O'Keefe ei. Sanna ei saa jatkettua kaatoja kymppiruudussa ja ensimmäinen sarja yhdysvaltalaisen hyväksi 185-182. 

Toinen sarja 

Sanna tasoittaa pelin! O'Keefe aloittaa tuplalla, mutta tekee tämän jälkeen missin. Sanna pelaa ehjää ja tekee triplan nelosruudusta alkaen. O'Keefe vastaa tähän, mutta kasiruudussa yhdysvaltalaiselle reikä, mitä ei pysty paikkaamaan. O'Keefe tekee ysirtuutuun kaadon, kuten myös kymppiruudun ekaan heittoon. Sanna on pakotettu tekemään kaadon kymppiruudun alussa ja hän pitää hermonsa, tekee kaksi kaatoa putkeen ja voittaa toisen sarjan 214-205.

Kolmas sarja 

Sanna voittaa! Suomalainen saa raikuvat aplodit kisayleisöltä sarjan päätteeksi. Pelaajat pelaavat aivan rinta rinnan, mutta Sanna tekee tuplan ennen kymppiruutua, mikä kääntää pelin suomalaisen hyväksi. Tasaisen taistelun päätteksi viimeisen sarjan tulos Sannan hyväksi 220-215 ja Sanna etenee kolmannelle kierrokselle kahdeksan parhaan joukkoon lukemin 2-1. 

Mastersin kolmas kierros aloitetaan välittönästi, ja Sanna saa vastaansa Korean Hyerin Sonin. Panoksena ottelussa on pääsy mastersin mitalipeleihin. 

Ensimmäinen sarja 

1-0 Sannalle! Hyerin Sonin peli takkuaa pahasti, mutta Sannalla kulkee. Suomalainen aloittaa neljällä kaadolla ja päättää myös sarjansa viiden kaadon jonoon. Son ei saa kaatojonoja ollenkaan ja pisteet 245-171 Sannan hyväksi. 

Sanna etenee mastersin mitalipeleihin! Hyerin Son häviää suomalaiselle toisen sarjan 224-184. Sanna on täten mukana mastersin semifinaaleissa, jotka pelataan varhain lauantain vastaisena yönä Suomen aikaan. Aiheesta lisää omassa uutisessa SKL:n sivuilla pian.

SKL jatkaa päivittämistä tässä uutisessa.

Voit seurata Sannan pelaamista myös kisajärjestäjän livestreamista: 

Livelähetys 
Tulokset

 


« Palaa