Arvokilpailut

Tulosta

MM-masters käynnissä - Sanna Pasaselle MM-pronssia

31.08.2019

Sanna Pasanen hävisi äärimmäisen tiukan välierän Kolumbian Maria Rodriguezia vastaan.

Sanna Pasanen kohtasi myöhään lauantain vastaisena yönä MM-kilpailuiden välierässä Las Vegasissa Kolumbian Maria Rodriguezin.

Ensimmäinen sarja 

Sanna voittaa ensimmäisen sarjan! Hän aloittaa kolmen kaadon jonolla, tekee toisen triplan ennen kasiruutua, ja keilaa ehjää kasi- ja ysiruudut. Myös Rodriguez pelaa ehjää ysiruutuun asti, mutta ei saa samalla tavalla kaatojonoja. Sanna heittää ensimmäisenä kymppiruudun ja naulaa pelin tuloksella 232. Rodriguez heittää lopulta 223 pistettä. 

Toinen sarja 

Rodriguez voittaa toisen sarjan 257-221. Kolumbialaisella tuntuu tässä sarjassa onnistuvan kaikki, kun hän tekee ysiruutuun ja kymppiruudun avausheittoon molempiin ylipuolen kaadot. Tasaisissa merkeissä ratkaisevaan kolmanteen sarjaan. 

Kolmas sarja 

Ei auta, Sanna häviää kovatasoisen ja tiukan välierän. Kolmannessa sarjassa voitto on jo Sannan käsissä, kun hän aloittaa kolmella kaadolla.

Tämän jälkeen tarvittavia kaatoja ei tule, mutta hän keilaa ehjää ysiruutuun asti. Rodriguez ei saa kaatojonoja ja tekee vielä seiskaruutuun reiän, jota ei paikkaa. Tämän jälkeen jo kaksi kultaa tässä turnauksessa voittanut kolumbialainen tekee neljän kaadon jonon kasiruudusta alkaen ja nousee kymppiruudussa Sannan ohi pistein 216-210. Rodriguezilla välierässä yhteensä viisi ylipuolen kaatoa. 

Näin ollen Sanna nappaa mastersista pronssia, joka on ensimmäinen mitali Suomelle naisten MM-kisoista sitten vuoden 2009. Sannalle välierään kolmen sarjan komea tulos 668, mutta se ei tänään riitä.

Rodriguez jatkaa finaaliin Cherie Tania vastaan, ja kolumbialaisella on mahdollisuus voittaa kolmas kultansa näistä MM-kisoista. 

Luvassa myöhemmin tunnelmia palkintojenjaosta ja Sannan kommentit, kun finaali on saatu päätökseen.

Välierien päätyttyä voittajat kohtaavat loppuottelussa. Mastersin mitalipelejä voit seurata tästä linkistä suorana lähetyksenä: 

Suora lähetys 

SKL seuraa tapahtumia paikanpäällä Las Vegasissa South Pointin keilahallissa. 

Kilpailun tulokset


« Palaa