Arvokilpailut

Tulosta

Sanna Pasaselle MM-pronssia mastersissa - Cherie Tan juhli kultaa

Masters-mitalistit: MAria Rodriguez, Cherie Tan, Sanna Pasanen ja Danielle McEwan.

31.08.2019

Sanna Pasanen hävisi 2-1 todella tiukassa välieräottelussa Kolmbian Maria Rodriguezille.

Pasanen aloitti välierän upeasti tehden avaussarjaan tuloksen 232 Rodriguezin 223 pistettä vastaan. Seuraavassa sarjassa Rodriguez keilasi puolestaan loistotuloksen ja voitti toisen sarjan 257-221. 

Kolmannessa sarjassa voitto oli pitkään suomalaisen näpeissä, kun Pasanen aloitti sarjan kolmella kaadolla ja kolumbialaisella puolestaan oli hankaluuksia saada kaatoputkia. 

Pasanen ei saanut kymppiruutua lähestyttäessä niitä kaatoja, joilla hän olisi voinut naulata pelin, minkä lisäksi Rodriguez löysi ratkaisevalla hetkellä pelinsä, teki neljän kaadon jonon kasiruudusta alkaen ja voitti ratkaisevan kolmannen sarjan 216-210. 

Näin ollen Pasaselle pronssia kaulaan. Kyseessä on ensimmäinen mitali suomelle naisten MM-kisoista kymmenen vuoden tauon jälkeen. 

- Onhan tämä aika hienoa ja on kaikkensa antanut olo. Tietysti tuo välierä harmittaa kun tuntui, että tänään voisi mennä päätyyn asti. On tämä mitali ollut itselleni haave, ja nyt tuli ensimmäinen naisten arvokisamitali ja vieläpä MM-kilpailuista. Tämä merkitsee minulle paljon, Sanna kuvaili tunnelmiaan kilpailun jälkeen. 

Rodriguez jatkoi finaaliin, jossa hän kärsi tappion Singaporen Cherie Tanille, joka oli hopealla vuoden alussa Suomessa Ballmasterissa. 

Naisten MM-kilpailuiden mastersin mitalistit: 

Kultaa: Cherie Tan, Singapore
Hopeaa: Danielle Rodiguez, Kolumbia
Pronssia: Sanna Pasanen ja Danielle McEwan, USA 

Suomen naisten MM-kilpailut päättyvät tähän. Turnaus on ollut pelaajille raskas ja nyt joukkue pääsee hengähtämään. 

- Nyt nautin tästä ja pääsen kotiin rakkaimpien luokse nollaamaan, mutta työ jatkuu ja arki lähtee normaalisti pian rullaamaan, Pasanen sanoo. 

 

 

 


« Palaa