Arvokilpailut

Tulosta

Olosuhde julki

03.09.2019

Joukkueenjohtajien palaveri pidettiin tiistain vastaisena yönä.

Seniorien MM-kisojen olosuhde on 42 jalan Tokyo. Suomen miesten joukkueen virallinen harjoitus on tänään klo 21.30 Suomen aikaan ja naisten klo 24.00.
Palaverissa käytiin myös läpi sääntöjä ym. turnaukseen liittyviä perusasioita. Harjoitusten jälkeen klo 02.00 pidetään kisojen avajaiset. Keskiviikkona MM-kilpailut alkavat miesten kuuden sarjan singleosiolla. Ensimmäisessä pelierässä klo 19.00 pelaavat Kai Virtanen ja Mika Luoto. Toisessa klo 23.30 alkavassa erässä radalle tulevat Mika Koivuniemi ja Kimmo Lehtonen. Naisten single pelataan torstaina, kuten myös singlefinaalit.
Kisoja voi seurata Online Scoringin sekä Dailymotion tarjoaman Livestreamingin kautta.

Valmentaja Jarmo Ahokas lähtee luottavaisin mielin tulevaan MM-kilpailuun.
- Miesten joukkue on legendoja täynnä, joten odotukset ovat itsellä ja joukkueella realistisen kovat. Koskaan pelejä ei voi pelata etukäteen, mutta mahdollisuudet ovat onnistuessaan jopa useampaan mitaliin. Itselleni on äärettömän iso kunnia päästä tällaisen joukkueen taakse seisomaan ja toivottavasti myös auttamaan joukkuetta parhaalla mahdollisella tavalla.
Naisten joukkue on senioritasolla varmasti motivoituneempi kuin koskaan ennen. Tavoitteena on lähteä pelaaman mitaleista joka osiossa miesten tavoin.
Vaikka molemmat Suomen joukkueet ovat huippuluokkaa, pitää muistaa, että senioreiden MM-kisoissa on mukana 41 maata ja monia huippukeilaajia. Näin ollen jokaiseen mahdolliseen mitaliin vaaditaan täydellinen onnistuminen.

Kisasivustolle
MM-kilpailuiden aikataulu
Olosuhde

Livestreamauksen ja Online Scoringin linkit kisojen alkaessa.

Sami Järvilä


« Palaa