Arvokilpailut

Tulosta

Kaikki valmista MM-kilpailujen alkamiseen

Tunnelmia avajaisista.

04.09.2019

Senioreiden MM-joukkue kävi kolmannen ja viimeisen kerran treenaamassa ennen huomenna alkavia miesten singlepelejä.

Tiistai päivä Las Vegasissa sujui virallisten harjoitusten ja avajaisten merkeissä. Pelaajat tekivät alustavia pallovalintoja yhdessä valmentajan kanssa ja nyt kaikki on vihdoin valmiina huomenna alkaviin MM-kilpailuihin.
Suomen miesten pallovalinnat
Suomen naisten pallovalinnat

Paljon ja jo lähes kaiken kokenut Kimmo Lehtonen istui harjoitusten jälkeen haastatteluun ja kertoi seuraavaa.
- Kisoihin lähden nyt oikein hyvällä fiiliksellä. Tätä varten on harjoiteltu, keilailun lisäksi myös fysiikkaa. On kiva, kun Koivuniemen Mikakin tuli vielä kertaalleen mukaan ja Kaitsun ja Luodon Mikan kanssa on pelattu paljonkin aikanaan yhdessä. Kaikkiin kisoihin on aina lähdetty voittamaan ja myös tänne. Niin kuin varmasti muillakin pelaajillamme, niin myös minullakin on kova voitontahto. On nostalgista pelata nyt senioreissa, kun niin pitkä ura on takana ja erikoista myös, miten maailma ihmistä kuljettaa. Treeneissä pallot ja pelipaikka oli hyvin hallussa. Pallot kääntyvät melko paljon, vaikka paperilla öljyä on runsaasti. Voi pelata reunempaa ja keskempääkin. Topografiat ovat varmasti kohdillaan, onhan tämä USBC:n kisahalli. Nyt vaan lähdetään pelaamaan ja nauttimaan kisoista. Upealta myös tuntuu varmasti pelata, kun meillä on kisojen aikana mahtava kannustusjoukko takana.

Keskiviikkona miesten ensimmäinen single-erä pelataan Suomen aikaan klo 19.00 ja toinen klo 23.30 alkaen. Ensimmäisessä erässä pelaavat Mika Luoto ja Kai Virtanen ja toisessa Mika Koivuniemi ja Kimmo Lehtonen. Naiset pelaavat osionsa torstaina.

MM-kilpailuiden sivuille
Online Scoring
Live Streaming

Sami Järvilä


« Palaa