Arvokilpailut

Tulosta

Naiset taistelevat myös mitalista

Naisten joukkue lähtee hyvistä asemista kohti toista kolmen sarjan blokkia.

08.09.2019

Naisten joukkuepelin ensimmäinen osio kulki Suomen naisilta erinomaisesti. Toiseen osioon Suomi lähtee kolmannelta sijalta.

Suomen naiskvartetin esitys illan hämärtyessä senioreiden MM-kisoissa Las Vegasissa oli kerrassaan hieno. Peli lähti hieman takkuillen käyntiin. Ensimmäiseen sarjaan joukkue teki luvattoman paljon tyhjiä ja tulos jäi 744 pisteeseen. Toisenkin sarjan alun jälkeen näytti, että illasta tulee hankala, mutta vitosruudusta naiset käänsivät pelivaihteen päälle ja hyvällä lopulla saatiin kasaan 799 pistettä. Kolmannessa sarjassa radat alkoivat muuttumaan ja moni Suomen edellä olevista maista oli vaikeuksissa. Hyvällä paikkopelillä ja lopun muutamalla kaatojonolla Suomi keilasi toiseksi parhaan sarjan 795 heti USA:n 848 jälkeen ja sijoitus nousi kuudennelta kolmanneksi. Kärkijoukkue Yhdysvaltoihin on eroa 73 pistettä.

Valmentaja Jarmo Ahokas oli tosi tyytyväinen mies- ja naisjoukkueiden sijoituksiin tällä hetkellä.
- Miehissä ei ollut joukkueena missään kohtaa isoja ongelmia. Viimeisessä sarjassa oli muutama huono keilareaktio, jossa meni 40-50 pinnaa. Miehet auttoivat hyvin toinen toisiaan pelillisesti ja informaation jakaminen oli sellaista, kun joukkuepelissä kuuluu ollakin ratojen muutoksista.
Naiset heittivät 15 viimeistä ruutua noin 50 päälle parin, kun pidettiin peli simppelimpänä ja pysyttiin poissa isoimmista ongelmista.
Molemmilla joukkueilla on mielestäni mahdollisuus parantaa huomiseen vielä. Pelataan hyvää omaa peliä niin ei tarvitse muiden peliä tuijottaa. Ainakin lähtökohdat ovat hyvät ja luottamus molempiin joukkueisiin.

Tällä hetkellä kolme miestä ja naista ovat 24 parhaan joukossa menossa mastersin finaaliin.
Joukkuepelien toiset osiot pelataan sunnuntaina. Naiset pelaavat omansa klo 19.30 ja miehet klo 23.30 alkaen. Joukkuepelien neljän parhaan finaalit pelataan aikataulun mukaan klo 03.00 alkaen.

MM-kilpailuiden sivuille
Online Scoring
Live Streaming
Tuloksiin


Sami Järvilä


« Palaa