Uusi keilalukausi toi muutoksia ensilisenssien hankintaan. Edellisellä kaudella 2019-2020 käytössä ollut Suomisport-palvelun käytöstä päätettiin luopua kentältä tulleiden palautteiden perusteella.

1.7.2020 alkaen uudet keilaajat saavat ensilisenssin Uuden keilaajan etukortin mukana. Uuden keilaajan etukortin voi hankkia etukortin etuja myöntävistä keilahalleista tai ottamalla yhteyttä paikallisliittoon. Etukortin hinta on 20€ ja etukortin etuja voi hyödyntää yhden kauden ajan (maksimissaan 1½ kautta riippuen ostoajankohdasta).

Etukortteja myyvät keilahallit löydät täältä ja paikallisliittojen yhteystiedot tästä linkistä.

Haluatko oman keilahallisi mukaan etukortteja myyvien hallien joukkoon, ota silloin yhteyttä sähköpostitse  keilailuliitto@keilailu.fi. Näin pääset hyödyntämään SKL:n ja etukortti hallien yhteistä markkinointia.

Ne keilaajat, jotka ovat ostaneet ensilisenssin 1.7. – 31.12.2019, voivat jatkaa vielä tämän kauden (1.7.2020-30.6.2021) ensilisenssillä, jonka hinta on 15 euroa. Keilaajilta, jotka ovat ostaneet ensilisenssin1.1.-30.6.2020 ei veloiteta tuota 15 euron ensilisenssimaksua tältä kaudelta.

Uuden keilaajan etukortin edut

Tällä etukortilla, jonka hinta on jatkossa aina valtakunnallisesti 20 euroa, uusi harrastaja saa saman tien:

– 3 euroa alennusta kymmenestä seuraavasta keilailukerrasta (kisa tai harjoitus) erikseen kaikissa niissä keilahalleissa, jotka etukorttia tarjoavat. Eli, jos 50 keilahallia tarjoaa etukorttia, edun maksimiarvo uudelle keilaajalle olisi jopa 50x10x3= 1500 euroa.
– SKL:n jäsenyyden ensilisenssillä
– Osallistumisoikeuden keilakilpailuihin
– SKL:n uuden sähköisen harrastustietopaketin
– Keilaajalehden tilauksen
– 3 euron etu on voimassa yhtä kauan kuin muutkin lisenssit. Eli, jos kortti ostetaan syyskaudella, se on voimassa kuluvan kauden. Jos kortti ostetaan keväällä, se on voimassa myös seuraavan kauden eli max 1.5 vuotta. Toisen kauden lisenssiläisellä ei siis etua enää ole.