Suomen Keilailuliiton YouTube-kanavalta löytää hyvin koulutuskäyttöön soveltuvaa videomateriaalia keilailun perusteista. Pääset selaamaan niitä suoraan tästä linkistä!

Katso tästä heittotekniikkavinkit yhden ja kahden käden tekniikoista:

Yhden käden heittotekniikka

Kahden käden heittotekniikka

Kuortaneen Urheiluopisto toimii Suomen Keilailuliiton kanssa tiiviissä yhteistyössä, ja Kuortane toimiikin kurssiensa puolesta tärkeänä paikkana kaiken tasoisille keilaajille.

Lisäksi keilahalleilta löytyy omaa kurssitarjontaa paikallisesti. Näistä lisätietoa löydät lähimmältä keilahalliltasi.

Kuortaneen urheiluopiston tulevia keilailukursseja/leirejä löydät täältä:

18.-19.6.2022          2kätisten keilaajien leiri     

Tämä leiri on tarkoitettu sinulle, joka et laita peukaloa keilapalloon! Leirin ohjelmassa on suoritustekniikkaa mutta myös paljon pelitaitoharjoittelua ja kisailua. Leiriläiset jaetaan tarvittaessa kahteen ryhmään joko taitotason tai iän perusteella, eli tänne voivat ilmoittautua kaikki aikaisemmasta kokemuksesta riippumatta. Leirin vastuuvalmentajana toimii maajoukkuevalmentaja Heli Turja. Leiri alkaa lauantaina klo 12 ja loppuu sunnuntaina klo 14. Hinta 149€ sisältää majoituksen Resort -tason 2 hengen huoneissa täysihoidolla, ratamaksut, koulutuksen sekä muiden liikuntatilojen käytön. Yhden hengen huoneessa majoittuen hinta on 169€/hlö, seuralaisen hinta on 99€ (sis. majoitus ja ruokailut).

Ilmoittaudu leirille

29.-31.7.          Avoin tekniikkaleiri                                                                      310€

Viikonlopun leiri on tarkoitettu kaikille, jotka haluavat parantaa omaa suoritustekniikkaansa. Ohjelmassa on lajiharjoittelua sekä teoriaa, muuta liikunnallista ohjelmaa unohtamatta! Ohjelma alkaa perjantaina klo 13 avauksella ja päättyy sunnuntaina noin klo 14. Leirin hinta pitää sisällään Resort -tason majoituksen täysihoidolla 2hh, keilailun ratamaksut sekä muiden liikuntatilojen ja välineiden käytön ohjelman mukaisesti. Yhden hengen huoneessa majoittuen leirin hinta on 350€/hlö, seuralaisen hinta 160€ (sis. majoitus ja ruokailut). Valmentajana toimii maajoukkuevalmentaja Heli Turja.

Ilmoittautumiset: https://www.lyyti.in/Avoin_tekniikkaleiri_8332

 

12.-14.8.          Junnujen kauden avajaisleiri                                                      190€

Tämä leiri on tarkoitettu alle 18-vuotiaille keilailua harrastaville junnuille! Alaikäraja osallistumiselle on 11v. Leirin ohjelmassa on lajiharjoittelua, teoriaa, liikunnallista ohjelmaa sekä iltaohjelmat. Leirin perusteella valitaan pelaajia 11-15-vuotiaiden valmennusryhmään (”Tulevaisuuden Ryhmä”). Leiri alkaa perjantaina päivällisellä klo 17 ja loppuu sunnuntaina noin klo 15. Valmentajina toimivat Suomen Keilailuliiton Tulevaisuuden Ryhmän valmentajat. Leirin hinta sis. Opistotason majoituksen täysihoidolla ja iltapalat, ratamaksut ja muiden liikuntatilojen ja välineiden käytön. Huoltajille voi varata myös majoituksen täysihoidolla hintaan 150€/hlö, yhden hengen huoneessa majoittuen 190€/hlö.

Ilmoittautumiset: https://www.lyyti.in/Junnujen_kauden_avajaisleiri_5540

 

27.-28.8.          Keilaajattaret leireilee!                                                               199€

Tämä leiri on tarkoitettu kaikenikäisille Keilaajattarille. Ohjelmassa on rataharjoittelua naiskeilailun näkökulmasta, pelitaitojen harjoittelua, teoriatietoa mm. rataolosuhteista ja palloista sekä leppoisaa yhdessäoloa ja liikuntaa Urheiluopiston mahtavissa puitteissa! Sunnuntaina leirin päätyttyä on mahdollisuus lähteä vielä golfkierrokselle (ei sisälly leirin hintaan) tai tutustua lajiin mukavassa porukassa. Ota keilakaverisi mukaan ja lähtekää yhdessä avaamaan keilakautta! Valmentajana toimii maajoukkuevalmentaja Piritta Kantola. Leiri alkaa lauantaina klo 11 ja loppuu sunnuntaina klo 14. Hinta sisältää majoituksen Liikuntahotellin 2 hengen huoneissa täysihoidolla, ratamaksut, koulutuksen sekä muiden liikuntatilojen käytön. Yhden hengen huoneessa majoittuen hinta on 229€/hlö, seuralaisen hinta on 99€ (sis. majoitus ja ruokailut). Pelkkä opetuspaketti (ei sis. majoitusta tai ruokailuja) 109€/hlö. Laita ilmoittautuessasi lisätietokenttään, oletko kiinnostunut golfista sunnuntaina!

Ilmoittautumiset: https://www.lyyti.in/Keilaajattaret_leireilee_8139

 

30.9.-2.10.       Kauden avajaisleiri                                                                     310€   

Keilakauden avajaisiksi on hyvä parannella suoritustaan sekä palauttaa mieliin paikkaamisen ja pelitaitojen perusteita. Leirillä käydään asioita läpi virallista Keilailun Peruskurssia mukaillen, eli tälle leirille ovat erityisen tervetulleita myös vasta keilailua aloittelevat harrastajat. Ohjelma alkaa perjantaina klo 18 avauksella ja päättyy sunnuntaina noin klo 14. Leirin hinta pitää sisällään majoituksen täysihoidolla Liikuntahotellin 2hh, keilailun ratamaksut, opetuksen sekä muiden liikuntatilojen ja välineiden käytön ohjelman mukaisesti. Yhden hengen huoneessa majoittuen leirin hinta on 370€/hlö, seuralaisen hinta 180€ (sis. majoitus ja ruokailut). Pelkkä opetuspaketti (ei sis. majoitusta tai ruokailuja) 139€/hlö. Valmentajana toimii maajoukkuevalmentaja Piritta Kantola.

Ilmoittautumiset: https://www.lyyti.in/Avoin_kauden_avajaisleiri_9418

Kuortaneen Urheiluopiston sivut keilailun osalta 

Kuortaneella keilailun kurssitoiminnasta vastaa ammattivalmentaja Piritta Kantola:

Keilailun valmennus- ja koulutuskeskuksen johtaja
Piritta Kantola
piritta.kantola(at)kuortane.com

Kuortaneen Urheilulukio

Kuortaneen Urheilukio tarjoaa myös keilaajille mahdollisuuden panostaa keilailuun opiskelujen ohella:

Kuortaneen Urheilulukio tarjoaa nuorille keilaajille mahdollisuuden asua ja elää viikot Urheiluopistoympäristössä, saada asiantuntevaa valmennusta kahdeksan tuntia viikossa läpi lukion, treenata radalla sekä oheista riittävästi ja samalla suorittaa lukio ja ylioppilaskirjoitukset jatko-opiskeluja palvelevalla tavalla. Keilailu on ollut yhtenä seitsemästä lajista Kuortaneen Urheilulukiossa vuodesta 2005.

Keilailuryhmä on alusta asti ollut yksi Kuortaneen Urheilulukion hyvin menestyneistä lajiryhmistä.

Meillä opiskelee vuosittain useita maajoukkue- ja maajoukkueryhmätasoisia urheilijoita. Kuortaneella on opiskellut useita junioreiden EM-mitalisteja, kymmenistä SM-mitalisteista puhumattakaan.

Opiskelijoitamme on nähty lukioiän jälkeen myös nuorten sekä aikuisten MM-kilpailujen palkintopallilla. Tavoitteemme on vuodesta toiseen pitää treenaamisen taso korkeana ja urheilullisista lähtökohdista toteutettuna. Mikäli olet uudempi lajissa etkä vielä ole ehtinyt ennen lukioikää menestyä, voivat sisäinen motivaatio, urheilullinen asenne, lahjakkuus ja TAHTO olla pääsylippusi hyvään treeniporukkaan. Kuortaneen vuosien jälkeen tiedät varmasti, mitä keilailu urheilulajina vaatii!

Kuortaneen_urheilulukion_esite

 

 


p. 0500 949 178