Suomen Keilailuliiton YouTube-kanavalta löytää hyvin koulutuskäyttöön soveltuvaa videomateriaalia keilailun perusteista. Pääset selaamaan niitä suoraan tästä linkistä!

Kuortaneen Urheiluopisto toimii Suomen Keilailuliiton kanssa tiiviissä yhteistyössä, ja Kuortane toimiikin kurssiensa puolesta tärkeänä paikkana kaiken tasoisille keilaajille.

Lisäksi keilahalleilta löytyy omaa kurssitarjontaa paikallisesti. Näistä lisätietoa löydät lähimmältä keilahalliltasi.

Kuortaneen urheiluopiston tulevia keilailukursseja/leirejä löydät täältä:

Kuortaneen Urheiluopiston sivut keilailun osalta 

23.-25.7. Junnut ja aikuiset keilaa

Viikonlopun leiri on tarkoitettu perheille, joissa keilailu on yhteinen harrastus! Ohjelmassa on lajiharjoittelua sekä muuta liikunnallista ohjelmaa Urheiluopiston upeissa puitteissa. Ohjelma alkaa perjantaina päivällisellä klo 17 ja loppuu sunnuntaina noin klo 14. Valmentajana toimii Heli Turja.

Leirin hinta 260€/hlö pitää sisällään Liikuntahotellimajoituksen täysihoidolla 2hh, keilailun ratamaksut sekä muiden liikuntatilojen ja välineiden käytön ohjelman mukaisesti. Seuralainen (vain majoitus ja ruokailu) hinta 173€.

Ilmoittautuminen

30.7.-1.8. Avoin Tekniikkaleiri

Viikonlopun leiri on tarkoitettu kaikille, jotka haluavat parantaa omaa suoritustekniikkaansa. Ohjelmassa on lajiharjoittelua sekä teoriaa, muuta liikunnallista ohjelmaa unohtamatta! Ohjelma alkaa perjantaina klo 13 avauksella ja päättyy sunnuntaina noin klo 14. Leirin hinta 310€/hlö pitää sisällään Liikuntahotellimajoituksen täysihoidolla 2hh, keilailun ratamaksut sekä muiden liikuntatilojen ja välineiden käytön ohjelman mukaisesti. Yhden hengen huoneessa majoittuen leirin hinta on 380€/hlö, seuralainen (vain majoitus ja ruokailu) hinta 173€. Valmentajana toimii Heli Turja.

Ilmoittautuminen

13.-15.8. Junnujen kauden avajaisleiri

Tämä leiri on tarkoitettu alle 18-vuotiaille keilailua harrastaville junnuille! Alaikäraja osallistumiselle on 11v. Leirin ohjelmassa on lajiharjoittelua, teoriaa, liikunnallista ohjelmaa sekä iltaohjelmat. Leirin perusteella valitaan pelaajia 11-15-vuotiaiden valmennusryhmään (”Tulevaisuuden Ryhmä”). Leiri alkaa perjantaina päivällisellä klo 17 ja loppuu sunnuntaina noin klo 15. Valmentajina toimivat Tulevaisuuden Ryhmän valmentajat Piritta Maja, Jani Koivukangas sekä Heidi Manninen. Leirin hinta on 190€, sis. Opistotason majoituksen täysihoidolla ja iltapalat, ratamaksut ja muiden liikuntatilojen ja välineiden käytön. Huoltajille voi varata myös majoituksen täysihoidolla hintaan 150€/hlö, yhden hengen huoneessa majoittuen 190€/hlö.

Kuortaneella keilailun kurssitoiminnasta vastaa ammattivalmentaja Piritta Maja:

Keilailun valmennus- ja koulutuskeskuksen johtaja
Piritta Maja
piritta.maja@kuortane.com

Kuortaneen Urheilulukio

Kuortaneen Urheilukio tarjoaa myös keilaajille mahdollisuuden panostaa keilailuun opiskelujen ohella:

Kuortaneen Urheilulukio tarjoaa nuorille keilaajille mahdollisuuden asua ja elää viikot Urheiluopistoympäristössä, saada asiantuntevaa valmennusta kahdeksan tuntia viikossa läpi lukion, treenata radalla sekä oheista riittävästi ja samalla suorittaa lukio ja ylioppilaskirjoitukset jatko-opiskeluja palvelevalla tavalla. Keilailu on ollut yhtenä seitsemästä lajista Kuortaneen Urheilulukiossa vuodesta 2005.

Keilailuryhmä on alusta asti ollut yksi Kuortaneen Urheilulukion hyvin menestyneistä lajiryhmistä.

Meillä opiskelee vuosittain useita maajoukkue- ja maajoukkueryhmätasoisia urheilijoita. Kuortaneella on opiskellut useita junioreiden EM-mitalisteja, kymmenistä SM-mitalisteista puhumattakaan.

Opiskelijoitamme on nähty lukioiän jälkeen myös nuorten sekä aikuisten MM-kilpailujen palkintopallilla. Tavoitteemme on vuodesta toiseen pitää treenaamisen taso korkeana ja urheilullisista lähtökohdista toteutettuna. Mikäli olet uudempi lajissa etkä vielä ole ehtinyt ennen lukioikää menestyä, voivat sisäinen motivaatio, urheilullinen asenne, lahjakkuus ja TAHTO olla pääsylippusi hyvään treeniporukkaan. Kuortaneen vuosien jälkeen tiedät varmasti, mitä keilailu urheilulajina vaatii!

Kuortaneen_urheilulukion_esite

 

 


p. 0500 949 178