Suomen Keilailuliiton YouTube-kanavalta löytää hyvin koulutuskäyttöön soveltuvaa videomateriaalia keilailun perusteista. Pääset selaamaan niitä suoraan tästä linkistä!

Kuortaneen Urheiluopisto toimii Suomen Keilailuliiton kanssa tiiviissä yhteistyössä, ja Kuortane toimiikin kurssiensa puolesta tärkeänä paikkana kaikentasoisille keilaajille.

Lisäksi keilajalleilta löytyy omaa kurssitarjontaa paikallisesti. Näistä lisätietoa löydät lähimmältä keilahalliltasi.

Kuortaneen urheiluopiston tulevia keilailukursseja/leirejä löydät täältä:

Kuortaneen Urheiluopiston sivut keilailun osalta 

Kuortaneella keilailun kurssitoiminnasta vastaa ammattivalmentaja Piritta Maja:

Keilailun valmennus- ja koulutuskeskuksen johtaja
Piritta Maja
piritta.maja@kuortane.com

Kuortaneen Urheilulukio

Kuortaneen Urheilukio tarjoaa myös keilaajille mahdollisuuden panostaa keilailuun opiskelujen ohella:

Kuortaneen Urheilulukio tarjoaa nuorille keilaajille mahdollisuuden asua ja elää viikot Urheiluopistoympäristössä, saada asiantuntevaa valmennusta kahdeksan tuntia viikossa läpi lukion, treenata radalla sekä oheista riittävästi ja samalla suorittaa lukio ja ylioppilaskirjoitukset jatko-opiskeluja palvelevalla tavalla. Keilailu on ollut yhtenä seitsemästä lajista Kuortaneen Urheilulukiossa vuodesta 2005.

Keilailuryhmä on alusta asti ollut yksi Kuortaneen Urheilulukion hyvin menestyneistä lajiryhmistä.

Meillä opiskelee vuosittain useita maajoukkue- ja maajoukkueryhmätasoisia urheilijoita. Kuortaneella on opiskellut useita junioreiden EM-mitalisteja, kymmenistä SM-mitalisteista puhumattakaan.

Opiskelijoitamme on nähty lukioiän jälkeen myös nuorten sekä aikuisten MM-kilpailujen palkintopallilla. Tavoitteemme on vuodesta toiseen pitää treenaamisen taso korkeana ja urheilullisista lähtökohdista toteutettuna. Mikäli olet uudempi lajissa etkä vielä ole ehtinyt ennen lukioikää menestyä, voivat sisäinen motivaatio, urheilullinen asenne, lahjakkuus ja TAHTO olla pääsylippusi hyvään treeniporukkaan. Kuortaneen vuosien jälkeen tiedät varmasti, mitä keilailu urheilulajina vaatii!

Kuortaneen_urheilulukion_esite

 

 


p. 0500 949 178