Päivän toisessa erässä suomalaisnaiset Tuula Tamminen ja Reija Lundén keilasivat jälleen singlessä eränsä kärkitulokset. Tuula sai kymmeneen sarjaan tuloksen 2122 ja Reija 2042. Näillä tuloksilla mennään helposti maanantaina pelattaviin lohkovaiheen peleihin 32 parhaan joukkoon.

Ari Valaranta pelasi myös hienon päivän ja tulos 2188 riittää saletisti jatkopeleihin. Ari Halme sen sijaan joutuu jännittämään vielä 2055 tuloksella 32 parhaan joukkoon pääsyä.

Tuula Tamminen oli tyytyväinen loppusarjojen hyvään peliinsä.

– Kovin vaihtelevasti meni. Tuli pari hyvää sarjaa. Keilat ei lähtenyt tänään niin hyvin kuin aikaisemmassa osiossa. Kun löysin sitten lopulta oikean paikan niin heittokin rauhoittui. Edellinen single oli tasaisempi esitys. Hyvä näin.

Reija Lundénkin vaikutti varsin tyytyväiseltä keilaamiseensa.

– Parempaa peliä kuin toissa päivänä, mutta huonompaa kuin eilen. Tulos oli nyt ihan ok. Vähän harjoiteltiin nyt eri juttuja, joita pystyttäisiin tulevina päivinä hyödyntämään. Tuntui, että oli nopeampaa kuin eilen ja pienempi pelialue.

klo 16.00 alkavassa erässä keilaavat senioreista Jaana Taavitsainen ja Jaana Anttas. Jännitettävää riittää myös naisten lisäksi miesten puolella Halmeen puolesta sekä miten esimerkiksi jenkkimiehet Tom Hess ja Chris Barnes tänään pärjäävät.

Kilpailun järjestäjän sivuile

Livelähetys

Kokonaistulokset

MM-kisojen aikataulu

 

Sami Järvilä