World Bowling nimesi uudeksi toimitusjohtajakseen viime viikolla englantilaisen Andrew Oramin. 44-vuotias entinen krikettiammattilainen on urheilu-uransa jälkeen työskennellyt TV-lähetysten ohjaajana urheilun parissa, ja on ollut työssään tiiviissä yhteistyössä esimerkiksi olympialaisiin valmistautuneiden lajiliittojen kanssa.

– Olemme innoissamme saadessamme Andrewn mukaan toimintaan. Hän tuo mukanaan monipuoliset taitonsa ja kokemuksensa sekä markkinoinnista että media-alalta korkeatasoisen urheilun parissa. Odotamme hänen kanssaan työskentelyä aikana, jolloin keilailulla on edessään hyvin tärkeä vaihe, kommentoi World Bowlingin puheenjohtaja sheikki Talal Mohammed Al-Sabah.

Oram itse kiittää kattojärjestön henkilökuntaa saamastaan vastuusta. Hän oli itse paikanpäällä Las Vegasissa elokuussa keilailun naisten MM-kilpailuissa.

– Viimeisten kuukausien aikana olen ollut todella vaikuttunut kaikkien keilaajien ja eri maiden lajiliittojen intohimosta lajia kohtaan. Odotan innolla, että pääsen työskentelemään heidän kanssaan, kun viemme keilailua uudelle yleisölle, uusiin paikkoihin ja uusille faneille, hän linjaa.

Oramin edeltäjä toimitusjohtajan paikalla oli Kevin Dornberger.

Lähde: World Bowlingin tiedote

Henri Havusela