Nord Senior Tourin koronan takia keskeytynyt kausi 2019-2020 saatiin lopulliseen päätökseen kun kiertue finaali keilattiin Vuokatissa 1.11.

Miesten sarjassa keilattiin ensin kahdeksan sarjaa ja kisa oli todella tasaista vääntöä eikä ensimmäisen ja kuudennen välinen ero ollut kuin 51 pistettä kun lähdettiin jatkamaan pelejä.

Kuuden parhaan round robinissa jatkui sama tasainen tahti ja tulokset aaltoilivat jokaisella sarjojen välillä. Kärkikolmikko oli lopussa 15 pisteen sisällä toisistaan, joten tasaista peli oli loppuun saakka.
Ykköseksi keilasi Ari Uusinarkaus Rovaniemeltä ja toiseksi sijoittui Jorma Kettunen ja kolmas oli Björn Käldman Oulusta.

Päivi Uusinarkaus (kesk.) voitti naisten sarjan. Marja-Leena Lukkari (oik.) oli toinen ja Minna Kettunen kolmas.

Naisten sarjassa keilattiin suoraan 8 parhaan round robin finaali ja vahvinta peliä esitti Päivi Uusinarkaus Rovaniemeltä toiseksi keilasi Marja-Leena Lukkari Sotkamosta ja kolmanneksi tuli Minna Kettunen Oulusta. Molempien sarjojen voitto lähti Rovaniemelle Uusinarkauksen pariskunnan mukana.

Keväällä tehdyn päätöksemme mukaisesti emme järjestä kiertuetta kaudella 2020-2021 koronasta johtuvan epävarman tilanteen takia.

Toivomme hartaasti että tilanne ”normalisoituisi” ja pääsimme järjestämään kiertuetta taas kaudelle 2021-2022.

Miesten 1.osion tulokset
Miesten 2.osion tulokset
Naisten tulokset

Jorma Kettunen/toimitus