Vallitsevasta tilanteesta huolimatta Brunswick Ballmaster Open 2021 pyritään järjestämään koronaohjeistukset huomioon ottaen. Turnaus järjestetään Talin keilahallissa 2.-10.1. 2021 ja ilmoittautuminen on avattu.

Ote kilpailujärjestäjän tiedotteesta koskien poikkeusjärjestelyitä tulevassa Ballmaster Openissa:

”Kuten kaikki tiedämme, korona ei ole ohi. Vaikka tilanne Suomessa on edelleen kohtuullisen hyvä kukaan ei voi ennustaa alkuvuoden tilannetta varmasti. Uskomme kuitenkin edelleen vahvasti, että Brunswick Ballmaster Open voidaan järjestää suunnitellusti. 

Erissä on vain 54 pelipaikkaa per erä ja erät pelataan kolme pelaajaa rataparilla. On kuitenkin mahdollista, että pelaajamäärä nostetaan ennen turnauksen alkua normaaliin 72 pelaajaan per erä. Oletettavaa on, että ulkomaisia pelaajia ei Suomeen normaalia määrää pysty matkustamaan. Pelipaikkojen määrä on kuitenkin huomattavasti normaalia vähäisempi eli pelipaikka kannattaa varata heti. 

Vallitsevan tilanteen takia emme suoraan noudata EBT:n varaussääntöjä vaan kaikki/ainoan pelipaikan saa peruuttaa ilman pelkoa rangaistuspisteistä. Pelipaikka on kuitenkin peruttava, koska peruuttamattomista pelipaikoista seuraa EBT sääntöjen mukaiset normaalit rangaistukset ja maksut.

Muistakaa jokainen kohdallanne pienentää koronaviruksen leviämismahdollisuuksia huolehtimalla hygieniasta, pitämällä turvavälejä ja tarvittaessa käyttämällä maskia. Näillä keinoilla saamme keilailun pidettyä pyörimässä ja myös Brunswick Ballmaster Openin järjestäminen on mahdollista.”

Tällä kertaa Ballmaster Open tulee olemaan kotimaisille pelaajille mielenkiintoinen, koska mahdollisuudet päästä finaalipeleihin ovat lähtökohtaisesti hyvät, kun koronaviruksen takia ulkomaalaispelaajia ei tulla näkemään normaalissa määrin.

– Koronatilanne voi pahimmillaan peruuttaa koko turnauksen, mutta tämän vuoden turnaus on järjestetty niistä lähtökohdista, että ulkomaalaisia pelaajia ei ole pakko saada paikalle. Riittää, että suomalaiset keilaajat osallistuvat lähes normaalilla aktiviteetilla. Nyt voi olla myös ainutkertainen tilaisuus selviytyä Brunswick Ballmaster Openin finaalipeleihin, koska karsintaraja jää varmasti ainakin jonkinverran normaalia tasoa alemmaksi, kilpailujärjestäjän tiedotteessa todetaan.

Ensimmäiset karsintaerät keilataan lauantaina 2. tammikuuta ja voittaja kruunataan lauantai-iltana 10. tammikuuta. Karsintaerien joukossa on tuttuun tapaan erikoiseriä.

Voittaja kuittaa itselleen muhkean kahdeksan tuhannen euron pääpalkinnon, ja yhteensä kokonaispalkintosumma 300eXtra mukaan lukien on 56 700 euroa.

Tässä tärkeitä linkkejä: 

Kilpailujärjestäjän sivut

Peliajat

Kilpailuun rekisteröityminen (koskee kaikkia osallistuvia pelaajia)

Palkinnot