Rohnert Parkissa on nyt keilattu neljä kierrosta karsintaa ja ensimmäinen kierros round robin -otteluita. Kolmannen karsintaosion jälkeen pelaajien määrä tippui 24:ään ja nämä 24 pelaajaa jatkavat keilaamista, kunnes viisi parasta pudotuspeleihin ja televisiolähetykseen pääsevää ovat selvillä. Singaporen Cherie Tan vei nimiinsä ensimmäisen ja kolmannen karsintaosion ja johtaa kilpailua myös ensimmäisen round robin -kierroksen jälkeen.

Karsinnan kolmen ensimmäisen kierroksen eli 24 sarjan jälkeen kärjessä oli siis Cherie Tan keskiarvolla 217, toisena rookie Stephanie Zavala keskiarvolla 214 ja kolmantena Puolan Daria Pajak keskiarvolla 211. Kaikki muut eurooppalaiset selvittivät tiensä jatkopeleihin paitsi Ranskan Wendy Bartaire-Jimenez, joka jäi jatkopaikasta 50 pistettä. Hän keilasi kuitenkin hyvän turnauksen tasan 200 pisteen keskiarvolla ja sijoittui jaetulle 29. sijalle. Pajakin lisäksi jatkoon siis Maria Bulanova sijalla 11, Dasha Kovalova sijalla 13, Verity Crawley sijalla 18, Birgit Noreiks sijalla 20 ja Diana Zavjalova sijalla 21. Viimeisen jatkopaikan otti vuoden tulokkaan (rookien) palkinnosta kilpaileva Breanna Clemmer pistein 4854 keskiarvolla 202,25.

Kun pelataan paljon sarjoja, tuloslista ehtii muuttua useasti ja paljon kilpailun aikana. Eilen pelatun neljännen karsintakierroksen ja ensimmäisen round robin -kierroksen aikana kärki on vaihtunut kahta ensimmäistä nimeä lukuun ottamatta. Cherie Tan ja Stephanie Zavala pitävät kahta ensimmäistä sijaa 40 keilatun sarjan jälkeen, mutta kolmanneksi on noussut Singaporen Shayna Ng ja kuudenneksi Birgit Noreiks. Vahvasti karsinnassa keilannut Daria Pajak taas putosi sijalle 19.Vielä paljon ehtii tapahtua, kun jäljellä on kaksi kierrosta round robinia eli 16 sarjaa.

Päivän pelit alkavat klo 20 Suomen aikaa.