Oletko joskus miettinyt kilpailemista? Nyt voit kokeilla sitä yhdessä kavereidesi kanssa. Lisäksi paikalla on keilailuliiton puolesta aloittelijoille ohjausta kilpailussa sekä valmennusta. Finnish Youth Rankingiin on kaudella 2021-2022 osallistumisoikeus kaikilla 1.1.1999 ja myöhemmin syntyneillä SKL:n seuroihin rekisteröityneillä keilaajilla

FYR-osakilpailut aloitamme Raisiossa 30. – 31.10.2021 ja siitä jatkamme Savon sydämeen Kuopioon 27. – 28.11.2021. Näiden osakilpailuiden yhteydessä tarjoamme jokaiselle halukkaalle lauantaina hallilla maajoukkuevalmentaja Heli Turjan vetämän valmennuksen. Ensimmäisessä kilpailuerässä lauantaina on myös käytännön kilpailuohjaamista aloitteleville keilaajille, joten rohkeasti mukaan. Keväällä valtaamme Rauman, Tuusulan ja Tampereen Kaupin keilahallit sekä Grande Finalessa Lahden keilahallin.

Ilmoittautumiset ovat auenneet jo yli 400 kilometrin etäisyydellä asuville.
Kilpailuvaraukset
Säännöt 2021-22
Rataolosuhde
ROOKIE-sarjan tasoitustaulukko

FYR jakaantuu Rookie- ja Pro-sarjaan. Rookie-sarja on tasoituksellinen kilpailu alle 175 keskiarvon kilpailijoille. Pro-sarjaan osallistuvat korkeammalla keskiarvolla olevat sekä maajoukkueisiin kuuluvat juniorit ja nuoret. Sarjojen finaaleihin pääsee 16 Pro-sarjassa ja 8 Rookie-sarjassa.

Lisäksi jokaisessa osakilpailussa palkitaan kolme parasta minipoikaa ja -tyttöä (1.1.2008 jälkeen syntyneet) tuotepalkinnoin. Palkitseminen on seuraavan osakilpailun yhteydessä. Koko kauden ajalta seurataan erikseen osakilpailusijoitusten perusteella U13- ja U16-vuotiaiden sarjoja (tytöt ja pojat erikseen) ja kauden lopussa palkitaan tuotepalkinnoin kolme parasta.

Tulethan Sinäkin mukaan – tehdään kiertueesta yhdessä mukava kokemus 🙂

Lisätietoja koulutusvaliokunta@keilailu.fi ja valmennukseen ilmoittautuminen viikkoa ennen tapahtumaa heli.turja@kuortane.com

Nuoriso- ja koulutusvaliokunnan puolesta Teija Laukkanen