FYR viimeinen alkuerä menossa

Viimeisessä erässä on 24 Pro-sarjan keilaajaa. Eli Rookie-sarjan finalistit ovat jo selvillä.

Kahden sarjan jälkeen parhaimmasta tuloksesta 484 vastaa Max Räsänen  ja neljä on kaikkiaan parituloksessa eli Max, Jani Soukka 424, Eetu Sola 403 ja Jussi Laine 411.

Kahden sarjan jälkeen erän parhaimmasta sarjasta 242 on vastannut Max Räsänen keilaten kumpaankiin sarjaansa saman tuloksen.

Kolmannen sarjan jälkeen parhaimmasta tuloksesta vastaa Max Räsänen tuloksella 647 ja parituloksessa ovat lisäksi Jani Soukka, Simon Tissarinen, Eetu Sola, Luukas Väänänen, Roni Leskinen ja Jussi Laine. Pro-sarjan tulostaso vaikuttaa nousevan viimeisen erän ansiosta.

Neljännen sarjan jälkeen Jussi on ottanut olosuhteen haltuun ja on johdossa pisteillä 886. Seuraavaan on tällä hetkellä vain 13 pisteen ero.  Parituloksessa ovat lisäksi Jani Soukka, Simon Tissarinen, Eetu Sola, Luukas Väänänen, Roni Leskinen ja Max Räsänen. Tytöistä parhaimmaksi on noussut tässä vaiheessa Riia Huhmarkangas tuloksella 698.

Viidennen sarjan jälkeen Max on palannut johtoasemaansa pisteillä 1077. Seuraavaan on tällä hetkellä vain 22 pisteen ero.  Parituloksessa ovat lisäksi Jani Soukka, Simon Tissarinen, Eetu Sola, Luukas Väänänen, Roni Leskinen ja Jussi Laine.

Erässä parhaimmaksi keilasi Eetu Sola pisteillä 1313. Parituloksen keilasivat lisäksi Jani Soukka, Simon Tissarinen, Max Räsänen, Luukas Väänänen, Roni Leskinen ja Jussi Laine.

Erän parhaimmasta sarjasta 258 on vastannut Eetu Sola.

 

Kirjoittanut Teija Laukkanen