Kaupin keilahallissa 26.5.2022 Idols & Future Stars – kilpailu lähestyy. Päivän toiseen erään klo 14.00 on vielä tilaa 12 parille – nyt varailemaan peliparia itsellesi! Maajoukkuelaisia on vielä joitakin vapaana, mutta useimmat ovat jo ilmoittautuneet parinsa kanssa. Suomen ja samalla maailman parhaimmistoa on mukana mukava määrä – mikäli et pääse paikalle seuraamaan, niin tapahtumaa pääset seuraamaan livestreamistä.

Ilmoittautuneet löytyvät täältä: https://www.lyyti.fi/e/?p=s&k=6ce52a84b0231ad3

Ilmoittautumislinkki: https://www.lyyti.fi/reg/Idols__Future_Stars_6223

Päivän päätteeksi jatketaan finaaliosiolla, jossa ensimmäiseen vaiheeseen pääsevät 16 parasta paria. Finaaliosion sarjat pelataan baker-pelimuotona. Tarkemmin finaaliosioista kerromme seuraavassa uutisessamme.

Paras pari on koko kilpailun voittaja ja lisäksi palkitsemme: Paras naispari ja Paras pari alle 320 keskiarvolla tässä järjestyksessä.

Alle 320 keskiarvon-parilla on heidän yhteinen ko. viikon valtakunnallinen ka. oltava max 319,99. Mikäli keilaaja ei ole jäsenrekisterissä tai hänellä ei ole valtakunnallista keskiarvoa, niin hänellä käytetään keskiarvoa 100.  Tässä sarjassa pääsevät aloittelevat keilaajat loistamaan parinsa kanssa.

Parhaat parit palkitaan yksilöllisellä lasilaatalla, johon tulee parin nimet muistona tulevaisuuteen. Yksi pari voi voittaa vain yhden sarjan. Lisäksi palkintoina on paljon usealta yritykseltä tuotepalkintoja, joilla palkitsemme vähintään jokaisen aloittavan keilaajan. Kaikkien Future Stars-keilaajien kesken arvotaan Kuortaneen Urheiluopiston 2 hh / 1 vrk täysihoitolahjakortti sis. keilailutunnin.

Nuoriso- ja Koulutusvaliokunnan puolesta Teija Laukkanen