Koronaviruspandemian vuoksi keväällä pelaamatta jääneet junioreiden ja nuorten, naisten sekä miesten SM-kilpailut on tarkoitus keilata syksyn aikana. Ilmoittautuminen kilpailuihin on ollut avoinna reilun viikon.

Ilmoittautuminen syksyllä keilattaviin SM-kilpailuihin on alkanut. Junioreiden ja nuorten SM-kilpailut keilataan Jyväskylän Pupuhuhdassa 24.8.-13.9.2020. Loppukilpailut pelataan junioreiden sarjoissa lauantaina 19.9. ja nuorten sarjoissa sunnuntaina 20.9. Eriä on kaikilla kolmella karsintaviikolla maanantaisin, lauantaisin ja sunnuntaisin. Pelipaikkoja on vielä hyvin jäljellä, joten käy varaamassa kilpailuerä syksyn ensimmäiseen SM-kilpailuun.

Naisten SM-kilpailut keilataan Salon Hanhivaarassa 4.9.-4.10.2020. A-tason loppukilpailu keilataan lauantaina 10.10. pois lukien kolmen parhaan mitalipelejä, jotka pelataan Lahdessa TV-kameroiden loisteessa sunnuntaina 18.10. B-tason loppukilpailu keilataan Salossa kokonaisuudessaan sunnuntaina 11.10. Salossa kilpailueriä on joka karsintaviikon perjantaina, lauantaina sekä sunnuntaina. Lisäksi tarpeen vaatiessa lisäerät muina päivänä ovat mahdollisia.
Salossa on kaksi erää varattu täyteen, mutta tilaa muutoin on hyvin eli ehdit hyvin vielä varata mieluisan kilpailueräsi.

Miesten SM-kilpailut pelataan Lahdessa 7.9.-10.10.2020. A-tason loppukilpailu on vuorossa 17.-18.10. Miesten mitalipelit televisioidaan naisten mitalipelien tapaan. Miesten B-tason loppukilpailu keilataan sunnuntaina 11.10. Kilpailueriä on karsinnan viiden viikon aikana maanantaisin, perjantaisin, lauantaisin ja sunnuntaisin. Lisäksi lisäeriä voidaan järjestää tarpeen vaatiessa.
Lahteen on ensimmäisen ilmoittautumisviikon aikana varattu reilu 200 paikkaa, joten varaa aikasi ajoissa, että pääset kokemaan Lahden SM-radat syksyllä.

Veteraanien SM-kilpailua on karsinnan osalta jäljellä kaksi viikonloppua. Karsinta jatkuu 13.11. ja kestää 22.11. saakka. Karsinnassa ennen keskeytystä pelatut tulokset ovat voimassa, joten jos olet keilannut tänä vuonna veteraanien SM-suorituksen, niin sitä et voi heittää uudestaan syksyllä. Loppukilpailut keilataan lauantaina 28.11. Ilmoittautuminen veteraanien SM-kilpailuihin alkaa 3.8.2020.

Senioreiden SM-kilpailut Tapanilassa ovat loppukilpailua vaille valmiit ja loppukilpailu keilataan 12.-13.9.
Ilmoittautuminen SM-kilpailuihin löytyy osoitteesta: ilmoittautuminen.keilailu.fi

Linkki ilmoittautumiseen

Kisajulisteet:
Juniorit ja nuoret, Jyväskylä Pupuhuhta
Naiset, Salo Hanhivaara
Miehet, Lahti

Olli Pakonen