Alkukilpailun viimeinen päivä on enää jäljellä Irish Openissa ja moni suomalainen on jo paikkansa finaaliin varmistanut. Kärjessä mennään kovaa, johtotulos on tällä hetkellä 1503, jonka on keilannut Hollannin Johnny Spil. Kaaron Salomaa on neljäntenä, viimeisellä suoraan kolmannelle kierrokselle oikeuttavalla paikalla. Hän keilasi torstai-iltana tuloksen 1459 ja pääsi yrittämään 300-pisteen sarjaa. Viimeisellä heitolla jäi kuitenkin kaksi keilaa pystyyn.

Teemu Putkisto ja Pyry Puharinen ovat sijoilla 8. ja 9. samalla tuloksella 1404. Putkisto keilasi tuloksen torstai-iltana samassa erässä kuin Salomaa ja Puharinen eilen iltapäivällä. Tomas Käyhkö ei vielä ole onnistunut parantamaan tulostaan ja on tällä hetkellä sijalla 30. Finaaliin tuo näyttäisi riittävän. Lauri Sipilän paras noteeraus on 1302 ja hänkin on vielä finalistien joukossa sijalla 45. Olli-Pekka Pajarin paras tulos on 1275. Tällä hetkellä finaaliraja on 1295.

Tänään keilataan vielä kolme erää, desperado ja loppukilpailun ensimmäinen vaihe. Loppukilpailun toinen vaihe alkaa huomenna sunnuntaina klo 10 paikallista, klo 12 Suomen aikaa.

 

Kilpailun sivuille

Livestream

 

Eliisa Hiltunen