Seniorien SM-kilpailuissa Riihimäellä on keilattu kolmas viikko. Kun 16 erää on keilattu osanottajia tähän mennessä 208. 

Kärki vaihtui miesten henkilökohtaisessa, pari- ja joukkuekilpailuissa. Kolmannen viikon parhaan tuloksen 1801 teki Jari Hurri Ysisata Varkaus ja siirtyi samalla karsinnan kärkeen. Naisissa on edelleen kärjessä on aCat keilaseuran Tuula Tamminen tuloksella 1561. Tulosennuste finaalirajaksi on miehissä 1661 ja naisissa ennuste on 1547.

Miesten parikilpailussa 2×8 sarjaa kärkipaikan otti Juvel-Team Hämeenlinna tulos 3439. Joukkueessa keilasivat Markus Nevalainen ja Aki Aarikka. Tornadoksen kaksikko Peter Strömberg ja Olli Hossi pääsivät neljän pisteen päähän.

Miesten Joukkuekilpailussa 4×8 sarjaa Juvel-Team otti tuloksella 6714 myös kärkipaikan. Joukkueessa keilasivat Aarikan ja Nevalaisen lisäksi Janne Hovilainen ja Olli Hirvonen.

Juvel-Teamin nelikko Janne Hovilainen Markus Nevalainen Olli Hirvonen ja Aki Aarikka

Naisten parikilpailussa 2×8 sarjaa kärjessä on edelleen aCat Hyvinkää, Tuula Tamminen ja Taru Jokinen tuloksella 2822.

Naisten joukkuekilpailussa on vasta yksi tulos. Kärjessä on aCat tuloksella 5391. Joukkueessa keilasivat Tammisen ja Jokisen lisäksi Anne Elf ja Kirsti Tuominen.

Seniorien SM-sivuille

Veikko  Rahkonen