SKL käynnisti jäsenhankintakilpailun 1.1.2020. Kilpailu päättyi keskiviikkona 15.4.2020. Kilpailun aikana uusia jäseniä liittyi yhteensä 228, 44 paikallisliittoon ja 96 eri seuraan.

Kilpailussa oli kaksi sarjaa, 20 jäsentä ja vähemmän sekä yli 20 jäsentä omaavat seurat. Kummastakin sarjasta palkitaan kolme eniten jäseniä hankkinutta seuraa.

Sarjan 20 jäsentä ja vähemmän voittaja seura oli Harrastaja-Vantaa kuudellatoista (16) uudella jäsenellä. Sarjan yli 20 jäsentä voittaja seura oli puolestaan Pins Boys kymmenellä (10) uudella jäsenellä.

Yli 20 jäsenen sarjassa päädyttiin tasatilanteeseen, kun kahdella seuralla oli molemmilla 9 uutta jäsentä ja lähtötilanne kilpailun alussa oli myös sama, 70 jäsentä. Näin ollen sarjan toinen ja kolmas sija jaettiin.

Seuraavassa kilpailusarjojen parhaat, hankitut jäsenet ja palkintosummat.

21 jäsentä ja vähemmän                                     Hankitut jäsenet                        Palkintosumma

Harrastaja-Vantaa (Vantaa)                               16 jäsentä                                      300€

Young Strikers (Lappeenranta)                        10 jäsentä                                      200€

Bad Boys (Nummela)                                              7 jäsentä                                        100€

Yli 20 jäsentä                                                          Hankitut jäsenet                        Palkintosumma

Pins Boys (Raisio)                                                    10 jäsentä                                      300€

Grankulla Bowlare (Helsinki), St. Michel Bowlers (Mikkeli)                             150 €/seura                                                                                                                                                                                  9 jäsentä

Seuraavassa Keilaaja-lehden numerossa julkaisemme voittajaseurojen haastattelut jäsenhankintakilpailuun liittyen.