Tänään maanantaina 11.10.2021 on nähtävissä kello 18.50 alkaen livelähetys Joensuun Cosmicin Fazer Openin finaalista. Sanomalehti Karjalainen lähettää finaalin tapahtumat suorana verkkosivuillaan. 

Kilpailun ykköspalkintona on 600 euroa ja finaalin kuuden parhaan pudotuspeleissä on tarjolla suoran lähetyksen aikana porkkana: täyden 300 pisteen sarjan keilannut saa ylimääräisen tuhannen euron rahapalkinnon.

Maanantain viimeisiin alkukilpailueriin saapuvat Suomen huippunimet. Mukana ovat tuore Suomen mestari, Tomas Käyhkö ja edellisvuoden mestari Juho Rissanen, jotka on nimetty Niko Oksasen ja Kimmo Lehtosen ohella Suomen edustajiksi marraskuun MM-kilpailuihin.

Joensuussa heittävät maanantaina Suomen kärkinimistä myös Santtu Tahvanainen, Jarno Lahti ja Teemu Asplund. Joensuulaiskeilaajista finaalissa ovat muun muassa, viikonloppuna Mainareiden liigajoukkueessa pelanneet Luukas Väänänen, Nico Kärkkäinen ja Mikko Hirvonen.

Joensuun erikoiskisan finaalissa alkukilpailun 16 parasta keilaavat ensin kuusi sarjaa, jonka perusteella kuusi parasta jatkaa klo 18.50 suoran lähetyksen peleihin.

– Yleensä kuuden joukkoon pääsee myös 1–2 paikallista yllätysnimeä, mutta nyt taso on kyllä poikkeuksellisen kova, Cosmicin yrittäjä ja kisojen järjestäjä Tomi Väänänen ennakoi.

Finaalin selostavat Kari Viljakainen ja Jorma Summanen ja se on nähtävissä yhden euron hintaan osoitteessa:

Livelähetys – Sanomalehti Karjalaisen kotisivut 

Kilpailun info ja tulokset