Juho Rissanen on sijoittunut neljänneksi Hollannin Tilburgissa keilatussa Valcke Bronzen Shietspoel Tournamentissa. Viimeisessä kilpailuvaiheessa olivat mukana Rissasen lisäksi tanskalaiset Mathias Ankerdal ja Victor Gundersen sekä saksalainen Paul Purps. Kilpailun voittoon keilasi Gundersen, joka samalla voitti ensimmäisen EBT-tittelinsä.

Kahden sarjan loppuottelu käytiin neljän pelaajan kesken ja se oli erityisen jännittävä aivan viimeiseen ruutuun asti. Gundersen otti voiton vain pisteen erolla Purpsiin 438-437 ja Ankerdal jäi maanmiehestään ainoastaan seitsemän pisteen päähän tuloksella 431. Rissasella oli vaikeuksia ensimmäisessä sarjassa ja hänen kohtalokseen jäi tällä kertaa neljäs sija tuloksella 398. Tämä on hänen paras sijoituksensa Euroopan kiertueella.

-Aikas syvä harmitus jäi viimeisestä vaiheesta. Ekat kahdeksan sarjaa sain tosi hyvää heittoa ja reaktiota uretaaniin, sama ekassa matsissa (top 16). Toisessa matsissa oli jo reaktion kanssa ongelmia, mutta jatkoon päästiin nippanappa taistelulla. Loppuottelussa aloitin kuitenkin väärällä uretaanilla ja jäi yhtä keilaa aikas paljon, Rissanen kertasi päivän kulkua.

Loppukilpailuun pääsi lopulta neljä suomalaista, kun Rissasen ja Karo Hilokosken lisäksi Luukas Väänäsen karsintatulos 1339 riitti 30. sijalta eli viimeisenä mukaan. Kaaron Salomaa sen sijaan lunasti loppukilpailupaikan desperadon parhaalla tuloksella 276.

Kaikki neljä suomalaista aloittivat finaalipelit ensimmäisestä vaiheesta ja myös pääsivät siitä jatkoon. Rissanen keilasi parhaana suomalaisena neljään sarjaan 922, seuraavana oli Salomaa tuloksella 894, Hilokoski teki 883 ja Väänänen 856. Jatkopaikkaan vaadittiin 822 pistettä.

Toisessa vaiheessa Rissanen paransi edellisen vaiheen tulostaan kahdeksalla pisteellä keilaamalla 930 neljään sarjaan. Kun edellisen vaiheen pisteet otettiin mukaan tuli Rissasen tulokseksi 1852 kahdeksaan sarjaan ja sillä hän otti toisen vaiheen voiton. Myös Hilokoski ja Salomaa keilasivat jatkopeleihin, kun Hilokoski oli yhdeksäs tuloksella 1753 ja Salomaa 12. tuloksella 1745. Väänänen ei saanut peliään enää tarpeeksi hyvin käyntiin ja jäi sijalle 18 tuloksella 1677 (lopullinen sijoitus kilpailussa 22).

Kolmannessa loppukilpailuvaiheessa pelaajat jaettiin neljään neljän pelaajan lohkoon. Salomaa sai lohkoonsa kaksi ranskalaista ja yhden saksalaisen. Hän kävi tiukan kamppailun jatkopaikasta Maxime Duboisin kanssa ja jäi lopulta kahdeksan parhaan peleistä ulos kolmella pisteellä. Ensimmäinen sarja oli heikompi 183, mutta hän kiristi toiseen 258. Se ei kuitenkaan riittänyt, kun ranskalainen Dubois piti päänsä kylmänä ja teki neljä kaatoa toisen sarjansa loppuun ja sulki Salomaalta oven. Lohkosta jatkoon eteni Duboisin (444) lisäksi Purps tuloksella 477. Salomaan kahden sarjan tulos oli 441 ja lopullinen sijoitus kilpailussa yhdeksäs.

-Desperadosta finaaliin hyvällä fiiliksellä. Kaksi ekaa vaihetta finaalissa meni tosi hyvässä flow’ssa, oma pelaaminen ja arvaukset osui oikeaan. Kolmannessa vaiheessa eka sarja ei oikein lähtenyt käyntiin, mutta seuraavaan tuli hyvä kiri ja melkein jatkoon päästiin. Harmittaa, kun jäi niin pienestä kiinni, Salomaa kertoi finaalipäivästään.

Rissanen ja Hilokoski päätyivät tässä vaiheessa samaan lohkoon Tanskan Ankerdalin ja Hollannin Nicole Sandersin kanssa. Ankerdal ja Rissanen tykittivät huipputulokset, Ankerdal 300-sarjan siivittämänä 525 ja Rissanen 480. Hilokoski jäi tulokseen 366 ja putosi kilpailusta ja sijoittui 16:ksi.

-Koko päivä meni lähtökohtaisesti hyvin ja olen tyytyväinen. Kolmanteen vaiheeseen asti pelipaikka pysyi melko samana, mutta sitten ratahoidon jälkeen reaktio keiloissa ei ollut enää yhtä hyvä ja kaadot jäi vähiin. Suurin ongelma oli koko kisassa itselle vauhtirata, joka oli erittäin liukas, Hilokoski kommentoi tyytyväisenä turnaustaan.

Neljännessä vaiheessa oli suomalaisista enää mukana Rissanen ja hän selvitti itsensä loppuotteluun lohkostaan toisen sarjan 254 voimin, kun ensimmäinen oli vain 182. Tuloksella 436 hän oli lohkonsa toinen, Purpsin viedessä lohkovoiton tuloksella 439.

Seuraavan kerran Euroopan kiertuetta keilataan 8.-19. toukokuuta Saksassa Bowl for Fun Openin merkeissä ja samalla viikolla keilataan myös viime vuoden pisteiden kahdeksan parhaan EBT-Masters.